Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +228
źródło: HEr4OynWwAAsJVr
Pobierz
Wilkbardzonijaki +301
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: HEr4OynWwAAsJVr
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Lubię #pilkanozna, ale bardzo cierpię na widok FIFA.
Zapraszam do bojkotowania mistrzostw świata 2026 z USA.
Powody za tym, żeby je zbojkotwać:
- drużyny piłkarskie to obecnie maszynka do bogacenia się przez paru piłkarskich oligarchów
- łysy szef FIFA był fajny jak losował piłeczki a nie przepychał MŚ z krajów arabskich samemu mieszkając na półwyspie i jednocześnie zbliżając się z osobnikiem o czuprynie czitosowej,
- mecze typu Uzbekistan - Kolumbia czy Ekwador - Curacao to sie fajnie ogląda, ale na Pucharze Konfederacji albo innych Igrzyskach Olimpijskich,
- zachłyśnięcie USA przerobi piłkę w Europie na model franczyzowy - vide NBA, NHL, MLS, polska liga siatkówki
- czas który miałbyś poświęcić na oglądanie mistrzostw świata sam, spożytkuj na oglądanie lokalnej drużyny, no może to będą wakacje - to idź do muzeum lokalnego. Poza tym mecze będą o powalonych porach.
- jeżeli już będziesz w pubie, to poproś o przełączenie na Klan, Pierwszą Miłość albo na powtórkę meczu Polska - Norwegia z eliminacji 2002
- wiem, wiem, chcecie żeby Lewandowski coś ustrzelił na mistrzostwach, przypominam, że JEŻELI wejdzie Polska na mistrzostwa to znowu przez baraże. I znowu będzie pompowanie balonika i potem obrażanie się na drużynę. Serio zatrzymajcie to. Olejcie baraże. Sprawdź wyniki w telegazecie i wystarczy. Lewandowski będzie miał sporo innych wspomnień ze swojej kariery.
- mistrzostwa będą trwać ponad miesiąc, po lidze mistrzów i końcu ekstraklasy i tak nie będziecie jeszcze głodni
- pod egidą FIFA: piłka nożna to prywatna inicjatywa stowarzyszeń przy centrali w Szwajcarii
- reprezentacja Polski nie reprezentuje Polski tylko PZPN, który jest prywatnym stowarzyszeniem. Na które płacisz ze swoich podatków :*
- będziesz ogądał gości ktorzy czekaja tylko na przelewy, a nie na RePrEzEnToWaNiE KrAjU, przypomnij sobie co się działo za Sir Czeslao. - Tak w większości to Ci sami goście :P. Ówczesny premier im obiecał praktycznie bańkę na głowę jak wyjdą z grupy. Wyobraź sobie, że Twój szef mówi Ci, jak dotrwasz do 10:30 w biurze to dostaniesz podwyżkę. Ciekawe co im obiecają w tym roku. Jak nie będą przegrywać do pierwszej połowy to dostaną po trzy bańki?
- Ci goście owszem, są eksploatowani niemiłosiernie, ale robota jak każda. Ciągle jednak coś ich boli, ciągle coś nie tak. Hotel za daleko, boisko za blisko, stadion ciasny, korytarz za ciemny, trawa za miękka, biletów dla rodziny za mało, trener z Polski, trener nie z Polski, kalendarz, gram dla Polski, a kibice chcą żebyśmy zostali mistrzami świata, a my nie możemy, bo już wakacje w terminie 1/8 jest wykupione na Mykonos, ale nie lecą tam Ryanairem, którego nie można przełożyć, tylko private jetem.
- Poziom który reprezentuje sztab szkoleniowy jest z całym szacunkiem nienajwyższy
- Poziom zaangżowania zawodników jest z całym szacunkiem nienajwyższy
- a wymyślę coś jeszcze, kto to wymyślił, żeby robić MŚ na 46 drużyn to jakaś maskara
- zwykła komercha, napychanie kieszeni bogatych
- uwielbiam narzekać
- poza tym mistrzostwa sąw USA, Kanadzie i Meksyku. Czyli z CONCACAF weszło 6 drużyn. Serio. To są jakieś żarty.
- 90% meczy będzie w USA
- cena na mecze powoduje, że oglądanie piłki obecnie to sprawa elitarna xD
- jesteś w stanie wymienic 3 drużyny z USA? 2? 1? A z Kanady? A z Meksyku? To chociaż piłkarza wymień jakiegoś? Z Kataru też nie umiałeś? Hmmm.. wiesz gdzie będą mistrzostwa w 2030? I w 2034? Aha.
- piłka nożna spać nie można, Michał, kurde - trzeba spać. I oglądać fajne rzeczy, a nie milionerów (w tym miliarderów) latających za owczym pęcherzem. To już jest jak NBA. Po co to tak pompujemy. (tu było nawiazanie do Michała Pola :P)
- na podwórko możesz wyjść pograć dziś w piłkę? tak jak 15-30 lat temu? Nie? Musisz rezerwować orlik? A pod blokiem poodbijać od ściany? Też nie. A czyli tylko oglądasz. A ile piwek przy tym?
- nie kupuj też merchu z mistrzostw
- p--o takie które nie jest sponsorem mistrzostw
- nie wiem, idź na spacer
- namów kolegów na inne atrakcje
- ja pier... nie kupuj subskrypcji żadnej żeby to oglądać, jak już musisz to nie wiem. Nie oglądać.
- ale jestem wkurzony na piłkę
- ehh
Powody, żeby nie bojkotwać:
- brak
Serio zbojkotuj TE mistrzostwa. Resztę jakoś można przełknąć.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Czy będziesz oglądać mistrzostwa świata w piłce nożnej w USA, Kanadzie i Meksyku?