Pucuss
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
2
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
c.....s
c.....s
@Warszawrski_przegryw_ok_oski: Oddziały banków takie, że podchodzisz do okienka to jest to co widzi klient. Ale banki mają też sporo biur backoffice gdzie pisze się soft, proceduje papiery, administruje, robi analizy itp. I takie oddziały są właśnie gdzieś na 30tym piętrze biurowca w centrum miasta
4
W.....i
W.....i
@Pucuss: oddział citbanku na 30 piętrze wieżowca? ok mossadoski

to chyba jednak kilku agentów CIA zgruzowano w hotelu
1
W.....i
W.....i
@sebastian-babicz: call center może być na 30 piętrze ale gdzie jest storage i data center? W piwnicy i w budynkach w strefach przemysłowych na przedmieściach
1
W.....i
W.....i
@cebulowy_krezus: tak pracowałem w banku inwestycyjnym, w takim miejscu masz komputery podpięte do sieci. Bank to infrastruktura, serwerownie i data center które nie są w biurowcach i nie są na wysokich piętrach. Serce współczesnego banku to serwerownia
1
W.....i
W.....i
@cebulowy_krezus: panika ok, korpoludki expaci co mieszkają w Dubaju zwiną się pierwsi
1
sebastian-babicz
sebastian-babicz
@Warszawrski_przegryw_ok_oski: zależy jaki dział, pracując za granicą, remontowałem w call center banku na 36-39 piętrze
0
c.....s
c.....s
@Warszawrski_przegryw_ok_oski: W sumie to racja, jak już walić w bank to lepiej w serwerownię albo jakieś miejsce z backupami itp

Ale wiesz, może chodzi o wywołanie paniki, żeby banki zwinęły swój personel z biurowców?
0
sebastian-babicz
sebastian-babicz
@Warszawrski_przegryw_ok_oski: no tak, ale Ty wyraziłeś ździwienie, że oddział banku może znajdować się na tym piętrze i Tobie na to odpowiedziałem. Nie do końca rozumiem dlaczego zaczynasz pisać o serwerowniach.
0
W.....i
W.....i
@sebastian-babicz: bo szanse na to że walnęło w oddział banku oceniam na 0,5%
0