Aktywne Wpisy

mar3k21 +205
Cześć Mirki i Mirabelki.
Czy ktoś z Was zna tego mężczyznę? Dzisiaj we Wrocławiu \(Różanka\) oszukał moją mamę metodą „na policjanta”\.
Najbardziej wku\*\*\*\*jące jest to, że mama pojechała do banku wypłacić swoje oszczędności.
Nikt nie zapytał, dlaczego chce wypłacić wszystko co ma na koncie. Jedyne, co usłyszała, to że obowiązuje limit 20 tys. zł na jednorazową wypłatę.
Czy ktoś z Was zna tego mężczyznę? Dzisiaj we Wrocławiu \(Różanka\) oszukał moją mamę metodą „na policjanta”\.
Najbardziej wku\*\*\*\*jące jest to, że mama pojechała do banku wypłacić swoje oszczędności.
Nikt nie zapytał, dlaczego chce wypłacić wszystko co ma na koncie. Jedyne, co usłyszała, to że obowiązuje limit 20 tys. zł na jednorazową wypłatę.
źródło: image0000011
Pobierz
trebeter +136

Plusujcie albo i nie moje działania. Pracuje w firmie windykacyjnej w sektorze na pograniczu IT I administracji. Nie jest to ta wielka znana firma, ale ich jest bardzo dużo. Na potrzeby historii nazwę ja Gównidykacja, bo taki jest ten scamowy profil - scamowy, bo firma skupuje "długi" np od telekomów, czyli coś, czego w świetle prawa nie da się już ściągnąć: przeterminowane, nieważne, niskie kwoty - licząc na frajerów i łatwowierność.
Co robię? Zarządzam m.in. numerami telefonów i mailami. Obecnie kilka zablokowań i zgłoszeń w google i numer leci w śmietnik, nikt nie odbierze. A ja celowo oznaczam numery jako ważne, nie aktywuje nowych w centrali, żeby ten syf zdechł. Pracownicy? Mega niemiłe Ukrainki i Rosjanki, także dla klientów "dłużników". Mówisz, że życzysz mi zwolnienia? No też bym chciał ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bo jak nie ma roboty, to też muszę dzwonić.
#windykacja #c--------------l
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Raczej guwnoburza nie pyknie, nie ta godzina. Pozdro i z fartem.
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt