Wpis z mikrobloga

Byliście kiedykolwiek na siłowni czy znacie ją wyłącznie z opowieści i filmików innych przegrywów?

@NieBendePrasowac: Zakładam, że siłownie znają z tych samych filmików, gdzie kobiety regularnie utykają w pralce.
  • Odpowiedz
@NieBendePrasowac:
u mnie na siłowni kobiety potrafiły przytargać sprzęt ze strefy tylko dla kobiet na strefę wolnych ciężarów (czyli 90-95% tam ćwiczących to faceci) robić jakieś swoje przysiady czy inne śmieszne skłony patrząc czy inni patrzą, czy nagrywały to cholera wie bo ja tam chodziłem robić swoje i zawijać ale było to ciut śmieszne. Do tego Panie sprzątające się irytowały bo większość kobiet ten sprzęt na strefie wolnych ciężarów zostawiała
  • Odpowiedz
@jabol6000: siłownia w Niemczech, w sumie chodzę regularnie do dwóch i laski zazwyczaj robią swoje, to goście jak już się prężą, robią zdjęcia w lustrze czy nagrywki z napinki. Sama nagrywam dla trenera żeby sprawdzić technikę/progress. Oczywiście że znajdzie się laska w pełnym makijażu co pilnuje, żeby się nie spocic, ale to rzadkość. Serio, wyjdźcie z piwnicy xd
  • Odpowiedz
@Fjubens: taa, wchodzę dziś rano i widzę "nie ma takiego wpisu" czy coś takiego. Żadnej informacji o wymoderowaniu, żadnego powodu, nic. Kogoś pewnie dupka zapiekła i po prostu usunął cały wątek. Żebym ja tam chociaż coś obraźliwego napisał, ale nie XD

Może @Moderacja się wypowie, jaki punkt regulaminu złamałem ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz