Wpis z mikrobloga

• 0
@Poludnik20: jeśli w terenie bez zewnętrznego oświetlenia to światełko od roweru będzie oświetlało tak dobrze jak na ulicach z latarniami, to nie zamawiam osobnej czołówki. Mała na USB i tak lekka to jest minimum 100 zł.
Poludnik20 - @Poludnik20: jeśli w terenie bez zewnętrznego oświetlenia to światełko o...

źródło: 1792

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@nieudacznikkk: jasne, bo powinienem kupić wszytko na czarno, buty rzecz jasna za minimum 4 stówki by ktoś czasem nie pomyślał, że idę się przez godzinę przebiec po cygaretkę i delikatnie porozciągać przy murku.

To może być ostatnia w miarę chłodna noc, a zależało mi by wypróbować ubranie na niskie,docelowo minusowe temperatury. Na plusie to można biegać w byle dresach z bawełny za dwie dychy. Tutaj spodnie mają trzy warstwy, nadal
  • Odpowiedz
  • 0
@Poludnik20: wszedłem na stronę you-and-me.net ktora jest w e-mailu. W stopce kontaktowej Monachium. Światełko na USB osadzone w czapce, bardzo delikatnie wykończone, wyprodukowano w Czechach.
To jest czapka za ok. 35 złotych kupiona przez aplikację Lidl Plus w Polsce.
Poludnik20 - @Poludnik20: wszedłem na stronę you-and-me.net ktora jest w e-mailu. W s...

źródło: 1804

Pobierz
  • Odpowiedz