Aktywne Wpisy
stefan_pmp +1107
Jakiś śmieć śmie śmieć pytania do Jaśnie Wielmożnego Przedsiębiorcy łaskawie zatrudniającego i łaski wszelakie dającemu
#pracbaza
#pracbaza
TheSznikers +116
Tyle lat a w tej grze jest nadal na czym zawiesić oko (。◕‿‿◕。) Właśnie robię pierwsze podejście do tej gry, chyba czekałem aż będę miał wystarczająco mocnego kompa do ultra ustawień i monitora UWQHD.
#rdr2 #gry #pcmasterrace
#rdr2 #gry #pcmasterrace
Kolejna z-----a osoba. Która chce zabić psa.
Komentarz usunięty przez autora
Ziemi?
Dzisiaj postawił każdego człowieka na kwadraciku metr na metr to cała ludzkość zajęła by kwadrat o bokach 90km na
http://www.wgrane.pl/fa58c3141386411e3112566ffe3e6cd8
Jak sam mozesz zauważy na wykresie co 50 lat populacja rośnie o 5 miliardów, w ciagu 300 lat rozwinie się medycyna i nie wiadomo co jeszcze co może powiększyć tę liczbę kilkukrotnie. Stanowcze twierdzenie,
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@chapeaunoir: Skoro nam natura dała kły i odpowiedni układ trawienny to i nie po to żeby były tam bez powodu. Logika. Zielonym nieznana.
Człowiek ma kły xDD Mocna logika ale tylko jak na pierwszą klasę podstawową.
Chiny przeludnione
Komentarz usunięty przez autora
To, że zaludnienie na kilometr jest małe nic nie oznacza. Głównym czynnikiem są tereny nieuprawne oraz brak
@chapeaunoir: lol
jak tak patrze na typowych roślinożerców (krowy, konie, i inne bydło wszelakie) to rzeczywiście człowiek jest do nich bardzo podobny... Cholera, gdzie ja położyłem moje dodatkowe trzy żołądki...