Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pizzabhoy: jest tam link do innego filmiku, bardziej bolesnego :3 momenty z 'dotykiem' to kosmos jakiś. to przerażenie.

no ale szacun, ze sie tego nie wstydzisz, moze kiedys bedzie lepiej....

edit: dobra, czaję, @emte se beke robi xD ale i tak juz za pozno, zaawansowany rak
  • Odpowiedz
@mitotasak: @pizzabhoy: o kurde :D co ja przed chwila zobaczylam, to ja nawet nie. to nie byl podryw, tylko nudna rozmowa, którą hostessa godzi się prowadzić, bo czasem okazuje się to ciekawsze od stania w samotności 12h na nogach, albo po prostu z grzeczności. :D
  • Odpowiedz
@emte: Mój dziadek palił przez całe swoje życie. Kiedy miałem jakieś dziesięć lat moja mama, a jego córka powiedziała do niego "jeżeli chcesz zobaczyć jak twój wnuk kończy studia musisz natychmiast skończyć z nałogiem". Pamiętam do dzisiaj łzy w jego oczach, gdyż w końcu do niego dotarło jak niszczy życie nie tylko sobie ale i innym. Niestety mimo porzucenia nałogu dziadek zmarł rok później na raka. Było to dla mnie
  • Odpowiedz
@pizzabhoy: to pasta czy sam wymyśliłeś? xD

Można się rozejść. Nie jestem panem z portalu polskipodryw.pl. Zamykam temat, użyjcie wyszukiwarki.
  • Odpowiedz
@emte: Uwierz mi, że da. Trzeba pracować u podstaw, to prawda, ale mi samemu takie podejścia dużo dały. Potem stwierdziłem, że to dziecinada, ale mimo wszystko nieśmiałość się mocno zmniejszyła i nauczyłem się rozmawiać w ogóle z obcymi ludźmi bez strachu czy zażenowania. W sumie nie wiem, jak z Tobą było, ale dla niektórych osób to jest pomocne ;).
  • Odpowiedz
@sarmiczek:

Po pierwsze to koleś powinien udać się do logopedy i specjalisty od emisji głosu, bo domyślam się, że to między innymi przez zaburzenia w mowie jest taki nieśmiały. W dodatku przydałyby się spotkania ze specjalistami od autoprezentacji.

Po drugie, żeby stać się choć trochę bardziej atrakcyjnym zrobić coś z włosami (ogolić się na łyso, bo niewielu mężczyznom jest ładnie z ekstremalnymi zakolami) i zwiększyć przynajmniej w drobnym stopniu
  • Odpowiedz
@emte: Dla mnie sukces, że w ogóle coś robi i przy okazji chce pomóc na swój (może kiepski, nie mi oceniać) sposób innym w przeciwieństwie do tych wszystkich pro uber podrywaczy, co to kasę zdzierają na naiwniakach.

Po pierwsze to koleś powinien udać się do logopedy i specjalisty od emisji głosu, bo domyślam się, że to między innymi przez zaburzenia w mowie jest taki nieśmiały. W dodatku przydałyby się spotkania
  • Odpowiedz
@sarmiczek: wiesz, czasami nawet jak mówisz super inteligentne rzeczy to to wszystko może umknąć przez to jak mówisz. W rozmowie z drugim człowiekiem ważna jest prawidłowa intonacja, jak głośno mówisz i czy robisz to wyraźnie. On mówi nosowo, cicho, połyka niektóre spółgłoski. To niestety nie jest zbyt atrakcyjne, a czasami pierwsze wrażenie jest najważniejsze. Myślę, gdyby to poprawił, to od razu pewność siebie poszłaby do góry, bo i zwiększyłaby się
  • Odpowiedz