Aktywne Wpisy

CzekoDonut +156
Mam nadzieje, że o tej godzinie jest mało osób (OBY!...), bo w formie wyjścia ze strefy komfortu i wyjścia do ludzi publicznie oferuje 500 zł przelane BLIKiem a losowanie dnia 10 maja (ʘ‿ʘ)
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
źródło: 5993c2a458fd48d10808504886f227ca
Pobierz
Mexiii +334
Jeśli wiesz co to za logo, to znaczy że kolonoskopia już blisko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
źródło: image_picker_021D4B63-9072-413A-B882-5B148E073CE9-92950-0000075E5551383F
Pobierz

Witam wszystkich. To dla mnie ważne więc podzielę się tym z Wami. Szykuję coś dużego, pełnoprawną trylogię trzech albumów długogrających:
Beautiful Death LP (marzec)
Synthetic Afterlife LP (kwiecień)
i Mech Scrapuard LP (maj)
Trzy albumy będą tworzyć spójną trylogię eksplorującą motywy śmierci, cyfrowej reinkarnacji i postapokaliptycznej przyszłości maszyn. Każda część przedstawia inny etap tej samej opowieści: od rozpadu i transformacji, przez syntetyczne życie po życiu, aż po świat zdominowany przez porzuconą technologię i mechaniczne szczątki.
Trylogia łączyć będzie elementy industrialu, glitchu, eksperymentalnej elektroniki i cyberpunkowej estetyki. To projekt, który rozwija się jak narracja - emocjonalna, brutalna, melancholijna i pełna cyfrowego zgrzytu.
Każdy album funkcjonuje samodzielnie, ale dopiero razem tworzą pełny obraz świata, w którym organiczne i syntetyczne przenikają się aż do całkowitego zatarcia granic.
Przecieki niektórych utworów z albumów są już dostępne na moim sondcloudzie
Zapraszam na odsłuch i liczę na jakiś feedback.
#drumandbass #dubstep #muzykaelektroniczna #electronic #industrial #glitch
źródło: trylogia cover 3LP2
Pobierz