Aktywne Wpisy
Kto poleci coś do oglądania? Szukam czegoś naprawdę dobrego, a celować na chybił trafił średnio mi się widzi. Czat GPT też wypluwa jakieś głupoty.
Co widziałem: Breaking Bad, Dr House, Białe Kołnierzyki, Gotham, Pingwin, Synowie Anarchii, Peaky Blinders, Gra o Tron, Ród Smoka, Rycerz Siedmiu Królestw, Elementary, Sherlock (ten z Cucumberem), Lost, Czas Honoru, Narcos, Lucyfer, Taboo, The Boys, Wikingowie.
Coś co mi nie przypadło do gustu: Stranger Things, Dexter, Kości, Black
Co widziałem: Breaking Bad, Dr House, Białe Kołnierzyki, Gotham, Pingwin, Synowie Anarchii, Peaky Blinders, Gra o Tron, Ród Smoka, Rycerz Siedmiu Królestw, Elementary, Sherlock (ten z Cucumberem), Lost, Czas Honoru, Narcos, Lucyfer, Taboo, The Boys, Wikingowie.
Coś co mi nie przypadło do gustu: Stranger Things, Dexter, Kości, Black

baemaj +11

Ale oczywiscie, jesli sa konkrety to niech draza ale bede BARDZO zdziwiony jesli to nie jest jedynie dog-whistle
@Varin: Nie no pewnie. Każdy mieszkaniec wysp wie, że gangi pakoli to miłujący pokój dobrzy ludzie i dziecka by nie tknęli, prawda?
Szczególnie mieszkańcy Rotherham, Oldham, Rochdale czy Derby. Prawda? :)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Wypiłem kawę, więc odpowiem spokojniej.
Nie biorą się za ten temat z pobudek takich, że chcą pomóc ofiarom, tylko dlatego, że ten temat ma wzięcie, bo chodzi o brązowych/imigrantów, a oni dobrze wiedzą, że ich baza nienawidzi nie-białych - czy to otwarcie, czy też ukrycie. Jakby obecnie gorącym tematem było to, że Polak zabił Polaka w Southampton i ludzie uważaliby, że trzeba się bać wszystkich Polaków, bo to