Wpis z mikrobloga

• 1284
@krychu: czegoś się można spodziewać po miłośnikach zamordyzmu xd wprowadź SCT a ci uszami jeszcze klaszczą. Ehhh lata zaborów, okupacji komuny zrobiły z Polaków niewolników umysłowych i jeszcze klaszczą do zakazów xd. Zakładam, że jak by Miszalski odwiedził cię osobiście i załatwił by ci się na stole to jeszcze byś się cieszył.
  • Odpowiedz
Bo pożyteczni idioci z całej Polski będą wpłacać pieniądze.

@Gieekaa: Pożytecznie idioci to wspierają wprowadzanie i wprowadzają takich inicjatyw które jedyne co powodują to obrzydzanie idei ochrony środowiska.
  • Odpowiedz
troglodytach przeciwnych sct.

@krychu: Do tej pory że strony zwolenników słychać głównie wyzwiska, a ze strony przeciwników jest szereg argumentów, więc nie wiem kto tu jest

troglodytą
  • Odpowiedz
  • 39
@krychu: demokratycznie zleci. Wiem , że pierwszy będziesz płakał jak dojdzie do rederndum i będzie skomlemie, że to nie demokratyczne. Ale jesteś chamski za takie komentarze to byś dożywocie dostał ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
  • 14
@daredebil: narzekałem a czy ja czegoś tu bronie? Czy ja tu coś pochwalam? Skoro zarzucasz mi hipokryzję to przedstaw mi dowody ja tylko napisałem iż wiatr wywrócił pewnie i wyśmiałem ludzi broniących zamordyzmy xd. Osobiście uważamz że bez sensu usuwać te znaki jak i tak Miszalski zaraz zleci razem ze strefą ( ͡ ͜ʖ ͡) zresztą brzydzę się hipokryzji, więc nim nie mogę być
  • Odpowiedz