@Instynkt: xD To chyba najszybszy test na p----------ą babę. Jak zacznie opowiadać bajki o cenie minimalnej pierścionków, które ma od nas dostać w prezencie, to jest argument ostateczny żeby od niej uciekać.
@Antorus: Przecież to jest pisane pod kliknięcia. Kompletne p--------o dla julek, którym się zaraz zaczną wyświetlać pierścionki w reklamach na Instagramie. Ja się żenić nie planuję, ale zaręczyn nie wykluczam, więc jedną miesięczną premię mógłbym spokojnie na niego przeznaczyć, bo chyba kupi coś sensownego za 3k?
dostałam bojowe zadanie i mam przygotować playlistę z hiciorami na wesele kumpeli i stresuje się jakby zależało od tego moje życie (mam na to 7 miesięcy a już spędza mi to sen z powiek)
źródło: 2423
PobierzTo chyba najszybszy test na p----------ą babę. Jak zacznie opowiadać bajki o cenie minimalnej pierścionków, które ma od nas dostać w prezencie, to jest argument ostateczny żeby od niej uciekać.
Publikowanie takich rzeczy jest jej po prostu na rękę, ma to nagonić frajerów żeby kupowali drogi szmelc.
Ja się żenić nie planuję, ale zaręczyn nie wykluczam, więc jedną miesięczną premię mógłbym spokojnie na niego przeznaczyć, bo chyba kupi coś sensownego za 3k?