Aktywne Wpisy

Sonny86 +192
źródło: temp_file3458767351364355486
Pobierz
BlackpillMonster +130
Cześć, mam na imię Kamil i od kilku miesięcy pracuję nad produktem, który rozwiązuje realny problem milionów ludzi na całym świecie.
Ile razy w tygodniu sprawdzasz, jaki jest dzień? 3 razy? 5? 10? Za każdym razem odblokowujesz telefon, szukasz kalendarza, czekasz aż się załaduje. Policz ile czasu na to tracisz rocznie. Wychodzi kilka godzin. Kilka godzin życia, które mógłbyś spędzić z rodziną.
Dlatego stworzyłem DzieńTygodnia.pro - pierwszy na rynku AI-powered Temporal Detection Engine, który
Ile razy w tygodniu sprawdzasz, jaki jest dzień? 3 razy? 5? 10? Za każdym razem odblokowujesz telefon, szukasz kalendarza, czekasz aż się załaduje. Policz ile czasu na to tracisz rocznie. Wychodzi kilka godzin. Kilka godzin życia, które mógłbyś spędzić z rodziną.
Dlatego stworzyłem DzieńTygodnia.pro - pierwszy na rynku AI-powered Temporal Detection Engine, który
źródło: antfsa
Pobierz

źródło: 2423
PobierzTo chyba najszybszy test na p----------ą babę. Jak zacznie opowiadać bajki o cenie minimalnej pierścionków, które ma od nas dostać w prezencie, to jest argument ostateczny żeby od niej uciekać.
Publikowanie takich rzeczy jest jej po prostu na rękę, ma to nagonić frajerów żeby kupowali drogi szmelc.
Ja się żenić nie planuję, ale zaręczyn nie wykluczam, więc jedną miesięczną premię mógłbym spokojnie na niego przeznaczyć, bo chyba kupi coś sensownego za 3k?