Aktywne Wpisy
AntyspoIeczny +159
łeb mi paruje, że żymianom udało się skutecznie wmówić babom-millenialsom i babom-zetkom że ciąża to najgorsze nieszczęście jakie może je spotkać w życiu
pamiętam że w Polsce jeszcze 20 lat temu to było coś zupełnie nautralnego, dziewczynki przygotowywały się do roli od dzieciństwa bawiąc się lalkami, nastolatki marząc o mężu marzyły też od razu o dzieciach i z rozmaślonym wyrazem twarzy słuchały opowieści starszych od siebie bab o ciąży i macierzyństwie
jak
pamiętam że w Polsce jeszcze 20 lat temu to było coś zupełnie nautralnego, dziewczynki przygotowywały się do roli od dzieciństwa bawiąc się lalkami, nastolatki marząc o mężu marzyły też od razu o dzieciach i z rozmaślonym wyrazem twarzy słuchały opowieści starszych od siebie bab o ciąży i macierzyństwie
jak
grzemiak +365
Następca Majtczaka z wczorajszego znaleziska jak widać mocno się "przejął" tym, że wylądował na w gorących na głównej...
#majtczak #bandytazkamerka #wypadek #stopcham #samochody #patologiazmiasta #patologia #prawo
#majtczak #bandytazkamerka #wypadek #stopcham #samochody #patologiazmiasta #patologia #prawo
Andrzej Sapkowski:
Ostatnie życzenie 5/5
Miecz Przeznaczenia 5/5
Krew Elfów 5/5
Czas Pogardy 5/5
Chrzest Ognia 5/5
Wieża Jaskółki 4/5
Pani Jeziora 4/5
Sezon Burz 4/5
Cała seria wraz z opowiadaniami 5/5
Przygody wiedźmina są bardzo wciągające. Zaczynają się bardzo ciekawie, kończą już nie tak dobrze jak zaczynają, ale wciąż jest to dobry poziom. Nie wiem tylko dlaczego powstał Sezon Burz, który fajnie się czytało, ale historia nic ciekawego nie wnosiła zbytnio do świata. Najbardziej podobały mi się części, gdzie było najwięcej przygód Geralta oraz Ciri. Poleciłbym serię każdemu fanowi fantasy, chociaż niepotrzebnie, bo każdy pewnie już ją przeczytał.
To teraz zabieramy się za gry. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bookmeter #ksiazki
@GraveDigger: prócz jednego bardzo dobrego rozdziału to dalej nie jest wiele lepiej, także dobra decyzja. :D
@Kresowiak: Nie wiem co chcesz od Wieży jaskółki, Ciri u Vysogoty opowiadająca przygody była świetna. A o Pani jeziora też złego słowa nie powiem, patrz wyżej.
@buttbuddy: naprawiłem ;P