Wpis z mikrobloga

@Quassar: Zgadza się tylko szansa na zaproszenie od kogokolwiek malutka. I wcale się nie dziwię, wiedząc jak to działa. Ban na jednej stronie potrafi lawinowo uwalić inne.
  • Odpowiedz
  • 0
ban uwala zawsze wszystkie... na tym polega moved tracker ja sam mam swoje konto bez zaproszeń tez z moved z niższego szczebla od moderatora forum z niższego trackera bezpośrednio czyli tak jak to sie robi... mało kto daje zaproszenia..

ale ludzie lamętują na reddit jak capy bo myslą że dostaną od tak zaproszenie albo inaczej ktoś da zaproszenie byle randomowi z neta z najwyższego szczebla trackera bu hahaha xD

i ktoś zaryzykuje
  • Odpowiedz
  • 1
jak wyfarmisz wysoką range to dostaniesz zaproszony na forum albo jak jeat forum domyślnie to na wyższej randzie odblokowują sie ukryte działy z przejściami do innych torrentów wystarczy dbać o konto i rozwijać a potem sam sobie przejdziesz bez proszenia sie kogokolwiek tak to zawsze działało. tylko lenie piz.... albo nieuki co nie ogarniają jak to działa lamentują o zaproszenia zamiast samemu sobie ogarnać do tego czasu konto..

ofc mowa o trackerach moved
  • Odpowiedz
@Quassar: @ptt_ Ciekawa sprawa że emp jest tak popularny przy darmowym dostępie do treści właściwie. Bardziej mnie jeszcze ciekawiej czemu w top 10 zwykle połowa to trans i kto właściwie jest targetem ale to chyba rozmowa na inny tag
  • Odpowiedz
  • 0
@kwantowykocyk: odrazu widać że nie masz konta emporium i opowiadasz zmyślone rzeczy tam nie ma tam czegoś takiego jak dział top 10..
Co najwyżej można sortować według najwięcej ilości seedowanych i pobieranych

a i tu wypluwa lastki z only fans a przy leecherach - ripy strony co waża po kilkaset GB
a nie żadne transy
  • Odpowiedz