Aktywne Wpisy

skrytek +360
Będzie #zalesie bo muszę to z siebie wyrzucić. Na początku marca potrącił mnie samochód na przejściu. Sprawca uciekł z miejsca zdarzenia.
Chłop przeleciał przez rondo jak dzik i uderzył mnie, jak zjeżdżał z ronda, a ja byłem w połowie zebry. Zdążyłem tylko zrobić krok w tył, i chyba to mnie uratowało. I jeszcze to, że była to Corsa, a nie X6.
Facet uderzył mnie w prawe kolano, w lewą łydkę, a prawym
Chłop przeleciał przez rondo jak dzik i uderzył mnie, jak zjeżdżał z ronda, a ja byłem w połowie zebry. Zdążyłem tylko zrobić krok w tył, i chyba to mnie uratowało. I jeszcze to, że była to Corsa, a nie X6.
Facet uderzył mnie w prawe kolano, w lewą łydkę, a prawym
źródło: 1000046959
Pobierz
wezsepigulke +410
Edyta Pazura jeździ samochodem typu "wypas", a takim nie tylko można legalnie jeździć gdzie się chce, w tym po chodnikach i trawnikach, ale nawet zabijać ludzi w trumnach na kółkach. Ryzykuje się co najwyżej dozorem elektronicznym. No czego nie rozumiecie?
#konfitura #samochodoza #prawojazdy #prawo
#konfitura #samochodoza #prawojazdy #prawo
źródło: 69341623d0e46-b3cbecb44c37
Pobierz

Muszę się pochwalić swoją drugą lepszą połówką. Ale najpierw trochę historii. Byłem w związku 8 lat, z kobietą za którą dałbym sobie (wtedy) odciąć rękę. Dziś nie miałbym ręki i przez poroże nie mieściłbym się w futrynie. Co jeszcze ją definiowało? Rozrzutność. Kobieta nie potrafiła trzymać pieniędzy przy sobie. Często się kończyło na tym, że na nowe ciuszki/buty/kosmetyki szło tyle kasy, że po tygodniu od wypłaty nie miała pensji. Oczywiście pomagałem, bo tłumaczyłem sobie, że to młodość i jak kupimy mieszkanie to się zmieni. Całe szczęście się rozpadło. Teraz mam inną lepszą połówkę. Zgrani życiowo i partnersko, zarabia mniej niż "tamta" - wspólni znajomi, ale... udało nam się wybudować, pomimo tego że zarobki mamy w medianie. Mamy potomstwo. Mamy rodzinę. I wiecie co? Oprócz opłat, kredytów, życia, potrafimy odłożyć nawet 15% miesięcznie (wiem że to nie dużo, ale dla mnie sukces - Polska powiatowa) i nie dziadujemy. Dla wszystkich mirko #blackpill. Jak znajdziecie kobietę (czego Wam życzę) - i coś Wam w niej nie będzie pasować (np. niezaradność, rozrzutność, zdrady), zostawcie ją. Znajdziecie lepszą. Nie bawcie się - jak kilku moich znajomych, w "jakoś to będzie". Człowiek się nie zmienia, a wy będziecie w toksycznym związku. Moja eks już ma problemy finansowe, mimo tego, że jej pensja jest jej, a jej męża ich na utrzymanie, kredyt i dom. On już zaczyna rozglądać się za inną i spotyka się z jakimiś - swoją drogą, dzięki że ją ode mnie odbiłeś. Powinienem w końcu kupić Ci tę skrzynkę wódki :D
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt