✨️ Jak słuchać rad o relacjach?Ⓘ Wiem, że nie lubicie dostawać rad, a jak już je dostajecie to się do nich nie stosujecie, dlatego dam Wam jedną z ważniejszych mądrości jakie możecie usłyszeć :)
W kwestii Waszych relacji zawsze słuchajcie rad rodziny, przyjaciół, dalszych czy bliższych znajomych lub losowych ludzi z internetu.
Każda z tych osób wie dokładnie co czujecie do drugiej osoby, więc Wasza intuicja i emocje są zbędne, by się w nie wsłuchiwać. Pamiętajcie, że każdy chce dla Was dobrze i nie doradza, by zaspokoić swoje ego i potrzeby! Ich rady to nie jest dbanie o własne uczucia i ocena sytuacji bazująca na własnych emocjach, tylko to wynika z dbałości o Wasze dobre samopoczucie i potencjalne #zwiazki
@mirko_anonim: niestety ale większość ludzi radząc coś radzą to co im się sprawdza lub co oni uważają za dobre. Owszem intencja może być dobra tych osób, ale te rady nie będą z uwzględnieniem naszych potrzeb czy naszego dobra. Dla przykładu mogę Ci dać to co ja usłyszałam od przyjaciółki kiedyś dawno temu: ona miała super oddanego chłopaka i lojalnego który był i jest dobrym człowiekiem więc gdy ja miałam problemy
@mirko_anonim: no super porada, ja bystry za bardzo nie byłem ale jakoś maturę zdałem na aby dostać się na lekarski na kilka mniej prestiżowych uczelni (w 2011 roku), dopytywałem w sieci czy jest trudno, czy sobie poradzę, jaka specka jest najłatwiejsza aby najbardziej sobie bimbać, który uniwerek najłatwiejszy, czy te sprzedawane na różnych stronach dostępy do pytań LEK to jest rzeczywiście pula tych
intuicyjny-kreator-56: Jak tu nie słuchać rad przyjaciół, jak jeden skubany ma jakiś radar na ludzi p------------h i na pierwszy rzut oka od razu wie kto jest normalny, a kto szajbnięty, nawet jeśli ktoś miesiącami nie da podstaw do tego.
Wiem, że nie lubicie dostawać rad, a jak już je dostajecie to się do nich nie stosujecie, dlatego dam Wam jedną z ważniejszych mądrości jakie możecie usłyszeć :)
W kwestii Waszych relacji zawsze słuchajcie rad rodziny, przyjaciół, dalszych czy bliższych znajomych lub losowych ludzi z internetu.
Każda z tych osób wie dokładnie co czujecie do drugiej osoby, więc Wasza intuicja i emocje są zbędne, by się w nie wsłuchiwać. Pamiętajcie, że każdy chce dla Was dobrze i nie doradza, by zaspokoić swoje ego i potrzeby! Ich rady to nie jest dbanie o własne uczucia i ocena sytuacji bazująca na własnych emocjach, tylko to wynika z dbałości o Wasze dobre samopoczucie i potencjalne #zwiazki
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: no super porada, ja bystry za bardzo nie byłem ale jakoś maturę zdałem na aby dostać się na lekarski na kilka mniej prestiżowych uczelni (w 2011 roku), dopytywałem w sieci czy jest trudno, czy sobie poradzę, jaka specka jest najłatwiejsza aby najbardziej sobie bimbać, który uniwerek najłatwiejszy, czy te sprzedawane na różnych stronach dostępy do pytań LEK to jest rzeczywiście pula tych
@Kitku_Karola
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta