Aktywne Wpisy

roberto07 +49
No to 5 lat po operacji mam nawrót dyskopati l5s1 i pewnie czeka mnie ponowna operacja.
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
źródło: image
Pobierz
makgyvergaleriapl +108
I zaczynam być modny...
źródło: 1000003753
Pobierz

#allegro #zakupy
@Filip3k91: Tak myślisz, że nic nie wymyśliłeś. I dalej będziesz z allegro korzystał, odbierał w paczkomatach allegro i płacił allegro pay, jak wymuszą. Tak samo jak miliony innych ludzi i allegro sobie z tego doskonale zdaje sprawę - dlatego takie, a nie inne ruchy
Widać, że nie żyłeś w
Rozumiesz koncepcję myślenia czy jest ona dla Ciebie zbyt trudna? Nigdzie nie napisałem, o tym że zamierzam już dziś coś zmienić, ale kiedyś w końcu przegną pałkę... np. gdy zapomnę spłacić allegro pay i naliczą mi odsetki bo nie wybrałem świadomie tej opcji płatności.
@Filip3k91: Rozumiem i widzę, że w tym przypadku nic za tym nie stoi - bo nie masz konkurencji. Amazon nie jest dostosowany do polskiego rynku, ebay za drogi, olx to wylęgarnia oszustów. Musiałbyś kupować bezpośrednio w sklepach, a obaj dobrze wiemy, że to się nie stanie. Allegro ma realny monopol ¯\(ツ)/¯
@Filip3k91: Masz też prawo obsrać szachownicę, rozwalić figury i powiedzieć, że wygrałeś partię szachów. Tyle, że w googlu zaindeksują się bzdury z pierwszego posta, które ktoś spoza grona nas 2 może przeczytać i nie analizować, czy masz rację czy nie.
Coś Ci pokażę:
Kapitalizacja Allegro to w tym momencie około 32 mld PLN, kapitalizacja Amazona to 10 bln PLN (nawet gdyby ująć tylko sklep internetowy i powiązany z nim łańcuch dostaw to wg różnych szacunków wyniosłaby
@Filip3k91: Ale ze mnie buc. Nie to co autor zdania:
Ciesze sie ze sie wkoncu przyznales!
Kto sieje wiatr, zbiera burze. Juz Twoja pierwsza odpowiedz byla pasywno-agresywna, wiec sie nie dziw mojej reakcji ¯\(ツ)/¯ mozna
@Filip3k91: Ale to Ty się spłakałeś o braku szacunku. Ja z tym nie mam problemu, bo widzę jakie pierdoły wypisujesz i co najwyżej możesz próbować mnie dyskredytować, bo rzeczowego do powiedzenia za wiele nie masz
Chcesz dyskusji wybierasz tony pretensjonalne od pierwszej swojej wypowiedzi w tym wątku.
Chcesz merytoryki, dostajesz merytoryczne argumenty, które ignorujesz.
Imponuje mi, jak Ty to wszystko potrafisz przewidzieć:
-
@Filip3k91: Przecież dokładnie każdy został wyjaśniony. Nie wiem po co dalej tuptasz w kółko.
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Filip3k91: Sam piszesz w połowie posta "wracając do meritum", a teraz znowu płaczesz i czepiasz się mnie.
Uciekasz, bo wiesz, że nie masz racji, a moje złośliwości to wygodna wymówka, żeby nie przyznać się do błędu, ot wyjaśnienie ¯\(ツ)/¯