pyszniarz pyszniarz przedwczoraj, 14:23:51 5 + https://img-comment-fun.9cache.com/media/aVOKPK/aeXaVAjY_700w_0.jpg#przegryw #memypyszniarza wołam fanów @djmentos i @Foto_Szop źródło: aeXaVAjY_700w_0 Pobierz
Foto_Szop Foto_Szop przedwczoraj, 18:30:07 via Wykop 0 + @pyszniarz: szkoda mi śliny na ciebie menelu :) źródło: cozamenel Pobierz
pyszniarz pyszniarz przedwczoraj, 19:07:44 via Wykop 0 + @Foto_Szop: o k---a xD serio odkopałeś mój koment sprzed 2 lat? xDDDD ile czasu szukałeś ?xDDDD
Foto_Szop Foto_Szop przedwczoraj, 19:24:05 via Wykop 0 + @pyszniarz: krócej niż ty prosiłeś ChatGPT o napisanie odpowiedzi menelu :)
pyszniarz pyszniarz przedwczoraj, 22:21:47 via Wykop 0 + @Foto_Szop: śmierdzi mi kompleksami srogimi i projekcją - kto w twojej rodzinie jest menelem? stary wiecznie pijany? xdddd
Foto_Szop Foto_Szop przedwczoraj, 22:31:19 via Wykop 0 + @pyszniarz: "stary wiecznie pijany?" trzeźwy był jak opowiadał o synu menelu :) źródło: menelciagniefleta Pobierz
pyszniarz pyszniarz przedwczoraj, 22:46:58 via Wykop 0 + "stary wiecznie pijany?" trzeźwy był jak opowiadał o synu menelu :)@Foto_Szop: twój stary cię od meneli wyzywa? No smutne w c--j kolego nie martw się rodziców się nie wybiera
#przegryw #memypyszniarza
wołam fanów @djmentos i @Foto_Szop
źródło: aeXaVAjY_700w_0
Pobierzźródło: cozamenel
Pobierzźródło: menelciagniefleta
Pobierz@Foto_Szop: twój stary cię od meneli wyzywa? No smutne w c--j kolego nie martw się rodziców się nie wybiera