Aktywne Wpisy

bobsley33 +323
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
MarekKucharz +40
#rozowepaski #zwiazki
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was

W ostatnich dniach głośno zrobiło się o sprawie nauczycielki, która wyrzuciła do kosza krzyż znajdujący się w szkolnej sali. Jak się później okazało, był to plastikowy krzyż, przyniesiony przez dzieci, które bawiły się nim i zawiesiły go na ścianie – nad klatką chomika
#kielno #nauczycielka #krzyz #rysunek
źródło: oryginalne-rysunki-prasowe-ilustracje-humorystyczne-i-karykatury-na zamówienie-idealne-jako-prezent-lub-dekoracja-każdy-rysunek-wykonany recznie-pelen-ironii-inteligentnego-humoru-krzyz
Pobierz