Aktywne Wpisy

Qurvinox +276
Zwierzęta pieprzone 5:50 i już mi papierosami w mieszkaniu śmierdzi

Rozumiem nagonkę na lekarzy, którzy wykorzystują system i drenują budżet NFZ fikcyjnymi zabiegami i dyżurami, ale ta nagonka na lekarzy rozpętana na wykopie już dawno straciła znamiona jakiegokolwiek zdrowego rozsądku i coraz bardziej przypomina tłuszczę goniącą lekarzy z widłami i pochodniami niczym wiedźmy za samo bycie lekarzem.
https://wykop.pl/link/7965825/izba-lekarska-dostala-13-mln-zl-na-szkolenie-lekarzy-i-lekarzy-dentystow
Na głównej wylądowało oto znalezisko o tym, że Naczelna Izba Lekarska otrzymała 13 milionów zł na szkolenia dla lekarzy. Kwota ma być przeznaczona na kształcenie 1500
https://wykop.pl/link/7965825/izba-lekarska-dostala-13-mln-zl-na-szkolenie-lekarzy-i-lekarzy-dentystow
Na głównej wylądowało oto znalezisko o tym, że Naczelna Izba Lekarska otrzymała 13 milionów zł na szkolenia dla lekarzy. Kwota ma być przeznaczona na kształcenie 1500

chcę sprzedać mieszkanie i sie przeprowadzić. bez znaczenia za ile, gdzie, dokąd itp. często przeglądam #nieruchomosci. i jako potencjalny kupiec nowego mieszkania sam widze ze jest drogo. ale nie tylko przecież mieszkania poszly w górę. ok sprzedam swoje taniej zeby nowy właściciel zaczął tam robic dzieci hurtowo,.bo wiadomo na wykopie ze cena mieszkania to jedyna przeszkoda. sprzedam taniej i co dalej? mi kto sprzeda taniej zebym mial gdzie mieszkac? mechanik samochodowy wezmie mniej bo sprzedałem taniej mieszkanie? w sklepie za chleb policzą mnie mniej? obniżą opłaty za np wode,. prąd, internet? ubrania kupię taniej? no właśnie nie... wiec czemu mam sprzedać taniej zeby potem samemu mieć mniej i gorzej xd
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Wiesz dlaczego musisz sprzedać taniej? Bo drożej nikt nie kupi. Tę tajemną wiedzę posiedli już 10 tysięcy lat temu pierwsi kupcy, ale widać wiedza ta zaginęła wraz z powstaniem Polskiej Szkoły Ekonomii Deweloperskiej.
Bait 2/10 bo odpisałem.
Ja bym w ogole nie sprzedawał. Zostaw jako zabezpieczenie, no chyba ze mocno dOOpa ci sie pali z hajsem wtedy inna sprawa