Tytuł:Dziwna Sally Diamond Autor:Liz Nugent Gatunek:kryminał, sensacja, thriller Ocena: ★★★☆☆☆☆☆☆☆ ISBN:9788324068371 Mam wrażenie, że gdy czytam takie thrillery, potrafię wczuć się w emocje osoby szukającej miłości na Tinderze. (Na szczęście nigdy nie musiałam, więc to tylko hipotezy.) Spodobał mi się pomysł, opis, nawet początek, który wciąga... I co? Im dalej, to gorzej. Są momenty, że jest nudno i zbyt przewidywalnie. Jedyny plus, że czyta się szybko, więc był to romans na co najwyżej dwa wieczory. Ale obiecanego dreszczyku emocji nie było. ( ͡°ʖ̯͡°)
@moll: początek był bardzo obiecujący. Tym bardziej jestem ciekawa Twojej opinii. Ja zawsze mówię, że to bardzo subiektywne, może trafiło na mój wybrzydzający dzień. :)
Tytuł:
Dziwna Sally DiamondAutor:
Liz NugentGatunek:
kryminał, sensacja, thrillerOcena: ★★★☆☆☆☆☆☆☆
ISBN:
9788324068371Mam wrażenie, że gdy czytam takie thrillery, potrafię wczuć się w emocje osoby szukającej miłości na Tinderze. (Na szczęście nigdy nie musiałam, więc to tylko hipotezy.)
Spodobał mi się pomysł, opis, nawet początek, który wciąga... I co? Im dalej, to gorzej. Są momenty, że jest nudno i zbyt przewidywalnie.
Jedyny plus, że czyta się szybko, więc był to romans na co najwyżej dwa wieczory. Ale obiecanego dreszczyku emocji nie było. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#bookmeter #ksiazki #czytajzwykopem #kryminalbookmeter #sensacjabookmeter #thrillerbookmeter
źródło: dziwna-sally-diamond-b-iext195775112
Pobierzźródło: 1000011670
Pobierz