Wpis z mikrobloga

@JK74: Ale takie elaboraty na temat twojej miłości dla tego mistrza zgłaszania nieprawidłowych tagów to zostaw dla siebie. On przynajmniej coś zglosil skutecznie a nie ośmieszył się jak ty zawiadomieniami z czata gdzie wielkość łazienki Kononowicza podałeś w łokciach
  • Odpowiedz
@bellacavem: Kasia już też chyba przeciążona jego nietypowością. Milena też już nim jawnie gardzi. Zobaczysz że zaraz wróci do Marzeny skylać. Ludzie na tagu już chyba zapomnieli jak ponad rok z farararką dokazywał. Kanalik mu nawet tutaj promował Toxic Brothers po prycie obaj. Raz lateks zawsze lateks.Atencji nie ma co mu dawać ale wyjaśnianie go jest jak najbardziej wskazane.
  • Odpowiedz
@Bogutekoprafca: nie powinieneś tak o nim pisać. W końcu to mój pszyjaciel jest.
Pogubił się troszkę w pogoni za atencją, stąd te dziwne i desperackie ruchy z jego strony. Tu śkylał, tam śkylał, jak bezpański pies toto.A to wina wykopków jest.Prawie wszyscy go czarnolistują, ankiet nie ma kto plusować jemu, pod wpisami u niego pusto a on tak się stara.
  • Odpowiedz
@AntyBocian07: każdy atak na zaburzeńca czykę jest przeze mnje bezlitośnie i błyskawicznie plusowany. Nieistotne kto jest autorem wpisu.
A kim jest Bogutekoprafca? Nie wiem i nie wnikam.Są tu inni experci od rozszyfrowywania kto jest kim.
I piszę sobie z kim mam ochotę, nikt mnje nie będzie zakazywał tego czy owego.
A Ty teraz dyskutujesz ze mną. I nie wstyd Tobie? Przecież ja na liście latexów jestem.
  • Odpowiedz
@AntyBocian07: a ja nie wiem czy to bogutek. To tylko przypuszczenia jakich pełno przy co drugiej zielonce.
A na liście jestem bo pyskowałem od początku antylatexowemu moczarzowi ,no i pisałem sobie z moim pszyjacielem czyką podczas gdy okuratne nicki tak nie powinny czynić.Najpierw mnie Antymoczarz zczarnolistował a potem poprosiłem ładnie by mnje dopisał na tę listę i ...jusz.
I tradycyjnie dodam,że ten Antylateksowy to taki sam zaburzeniec jak czyka.
  • Odpowiedz
@AntyBocian07: a nie wiem, dawniej często tam zerkałem z ciekawości czy już mnje wpisali. A jak już tam trafiłem to nawet nie sprawdzam tego szajsu teraz.
To jest lista nicków których wielki Antylateksowy nie lubi + kilka nicków rzeczywistoście latexowych.Taka to jest lista.
Szkoda słów ,bo to kolejny zaburzeniec o przerośniętym ego.
  • Odpowiedz