Aktywne Wpisy

michal-golkowski +490
Dzieeeń dobry, Wykop!
Kłania się Michał Gołkowski - pisarz science-fiction i fantastyki, tłumacz symultaniczny języków kilku, ostatnio lepiej znany jako "ten gość od tłumaczenia Trumpa".
Poza tym, że od kilkunastu lat zarzucam czytelników książkami (podobno 35+ książek, ktoś to kiedyś policzył), to ostatnio w ramach wypadku przy pracy zdarzyło mi się popełnić reportaż o dekonstrukcji ruskiej propagandy, w ramach prac nad którym pojechałem do walczącej Ukrainy, żeby tam porozmawiać z ruskimi jeńcami wojennymi, a
Kłania się Michał Gołkowski - pisarz science-fiction i fantastyki, tłumacz symultaniczny języków kilku, ostatnio lepiej znany jako "ten gość od tłumaczenia Trumpa".
Poza tym, że od kilkunastu lat zarzucam czytelników książkami (podobno 35+ książek, ktoś to kiedyś policzył), to ostatnio w ramach wypadku przy pracy zdarzyło mi się popełnić reportaż o dekonstrukcji ruskiej propagandy, w ramach prac nad którym pojechałem do walczącej Ukrainy, żeby tam porozmawiać z ruskimi jeńcami wojennymi, a
źródło: 079n
Pobierz
mariusz5891 +350
Mirki pijcie ze mną kompot, w niecałe 2 lata od podpisana umowy mój #kredythipoteczny w #ing został wczoraj spłacony ( ͡€ ͜ʖ ͡€) #chwalesie

źródło: IMG_9709
Pobierzźródło: obraz
PobierzPowiedz (a dokładniej napisz) mi tak szczerze, jaki jest cel wrzucania tego typu obrazków na wykop?
@SilverDragon: portal hostujący cp oraz szykanujący papieża jest według ciebie stworzony do szybkiej wymiany informacji?
@SilverDragon: to albo to robisz przed kamerami, gdzie ogląda cię kilkanaście tysięcy osób i wtedy to nie jest prywatna sprawa albo robisz to w domu i wtedy c--j wszystkim do tego.
Na głównej jak najbardziej istnieje wymiana informacji, głównie politycznych. Portal sam w sobie nie szykanuje papieża, lecz użytkownicy.
@SilverDragon: nie zapominaj o szybkiej xd plus jesteś na mikroblogu a nie na głównej bo może twój móżdżek wielkości orzeszka tego nie ogarnia xd
Piękna samozaoranie xd
Wielkość mózgu nie ma nic wspólnego z IQ. LINK
Wiesz, że iloraz inteligencji jest ciężki w zmierzeniu?