Aktywne Wpisy

panDario +16
pieknylowca +13
Kolejna porcja teorii spiskowych:
Księżna Diana dowiedziała się że w rodzinie królewskiej są zboczeńcy i chciała to upublicznić dlatego ją sprzątnęli.
Michael Jackson - staral sie chronić te dzieci, wziął pod ochronę np culkina, żeby nikt ich nie skrzywdził, na wyspe epsteina przyjechal raz ze swoją żoną i dziećmi ale jak zobacz co się tam odwala to uciekł, chcieli go wrobić w molestowanie arona Carrera, chciał wszystko upublicznic, w ostatnich dniach życia stwierdził
Księżna Diana dowiedziała się że w rodzinie królewskiej są zboczeńcy i chciała to upublicznić dlatego ją sprzątnęli.
Michael Jackson - staral sie chronić te dzieci, wziął pod ochronę np culkina, żeby nikt ich nie skrzywdził, na wyspe epsteina przyjechal raz ze swoją żoną i dziećmi ale jak zobacz co się tam odwala to uciekł, chcieli go wrobić w molestowanie arona Carrera, chciał wszystko upublicznic, w ostatnich dniach życia stwierdził

źródło: 1000023341
PobierzTak, prawdziwa. Jedyne pocieszenie to fakt, że ta typiara nie jest już ani posłem ani europosłem.
To ta słynna kloc z pisu której 19 letni synalek zaraz po napisaniu matury został dyrektorem stadionu narodowego za czasów pisu?
No szacuuuuunek to się na bank należy xD
@Anomalocaracid: może gdyby Tusk byl sędzią xD
@Anomalocaracid: Ok,
Dzwoń do Żurka bo on chyba jeszcze nie wie, że można ścigać za takie memy xD
Aa i zawołaj mnie jak już dostanie wyrok xDD
Mam nadzieję, że tak samo byłeś oburzony ośmioma gwiazdkami i hasłem wyp…., lansowanym przez platforme obywatelską???
Czy tamto nie było nawoływaniem do siłowego obalenia rządu? xDD
@0mezrp: Bo jest z PiS, a nie Platformy xD