Aktywne Wpisy

bugzer +15
#gta #gta6 #gaming #pc #komputery #playstation #xbox
Dlaczego GTA VI nie wychodzi od razu na PC? W ogóle jakim biedakiem umysłowym i finansowym trzeba być zeby grać na konsoli w 30 fps XD. Kto normlany kupuje konsole, żeby męczyć się na padzie zamiast jak człowiek poklikać sobie na klawie i mychu? Odpowiem wam - biedaki. Ze 2 lata
Dlaczego GTA VI nie wychodzi od razu na PC? W ogóle jakim biedakiem umysłowym i finansowym trzeba być zeby grać na konsoli w 30 fps XD. Kto normlany kupuje konsole, żeby męczyć się na padzie zamiast jak człowiek poklikać sobie na klawie i mychu? Odpowiem wam - biedaki. Ze 2 lata
źródło: news-gra-gta-6-ruszyla-przedsprzedaz-media-expert_2
Pobierz
Salido +291
Minął 60. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
233 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
248 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
233 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
248 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: Policja.pl 25082026
Pobierz
![[AFERA] Przewodniczący Rady powiatu chce cenzorować informacje o referendum lokalnym](https://wykop.pl/cdn/c3397993/307cfba11146bdec1adca22b513b4c4ae6930ec03867dd9737ea6caa56966804,q80.png)

Tytuł:
Zagrajmy jeszcze raz. O złotej epoce gamingu w PolsceAutor:
Arkadiusz „Dark Archon” KamińskiGatunek:
hobbyOcena: ★★★★★★★★★★
ISBN:
9788367500333Wydawnictwo:
AltbuchPierwsza polska książka o grach 'komputerowych' która wpadła mi w ręce.
Autor prowadzi na Youtube kanał arhn.eu - słyszałem o nie ale nie oglądałem.
Ehhhh, przypomniały mi się lata młodości, lata 90, 00. Konsole, automaty, kłejki ,starcrafty, gry nagrane na esperanzach (albo verbatimach jak ktoś był bogaty). Pewnie zawyżam ocenę ale jakoś mnie złapał sentyment za starymi czasami.
Żyłem w opisywanych czasach wiec niewiele dowiedziałem się nowego ale dla ludzi urodzonych w XXI wieku może to być kawał ciekawej historii.
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
#bookmeter #hobbybookmeter
źródło: 1191117-352x500
Pobierz