Wpis z mikrobloga

zredefiniować podejście do posiadania broni wśród ludzi

@amath: Już mam to za sobą. Wystarczyło odwiedzić forum braterstwa i spojrzeć w wątki o konspiracjach, szczepionkach czy wojnie R-U

@draen potrzebował motywacji po prostu. Za rok znowu to samo xD
  • Odpowiedz
Już mam to za sobą. Wystarczyło odwiedzić forum braterstwa i spojrzeć w wątki o konspiracjach, szczepionkach czy wojnie R-U

@SzlachcicPolny: oj tak, jestem załamany z kim tam jestem w klubie. Uga buga, Ukraina to nasz wróg, zaraz nas zaatakują, WOŁYN, trzeba przestać ich finansować, Braun super, rosja super, trzeba natychmiast wyjść z UE a najlepiej też NATO
  • Odpowiedz
@SzlachcicPolny: @assninja Dlatego wraz z kilkoma użytkownikami, tworzymy na forum grupę wyśmiewającą narrację zgodną z ruską propagandą. Polecam Wam również udzielać się w tematach typu RUS-UKR czy Polityka, Wybory.
  • Odpowiedz
@Eligo: przez jakiś czas spierałem się z nimi, ale to nie ma sensu, sam się z nimi kopałem, nikt nie pomagał. Teraz mi się nie chce. Debili nie przekonasz, a sam tylko się będziesz denerwował i marnował czas. Na strzeleckim whatsappie czasem coś napiszę, ale to tyle. Gdyby był jakiś sposób na takie osoby, żeby móc im odebrać pozwolenie, bo stanowią zagrożenie, ale nie ma.
  • Odpowiedz
@Eligo: próbowałem, dosłownie jak gra w szachy z gołębiami xD

przyjdzie, powie że jestem głupi, dostaje za to 10 plusów a mnie blokuje +10 użytkowników lol

o widzę że aktualny temat to UUUUU Tusek ukradł im OFE xD a no i ośmiorniczki
  • Odpowiedz
@assninja: u dziadka jest trochę gorzej ze względu na to że jego głównym targetem jak i odbiorcą są obudzeni myślący samodzielnie użytkownicy YouTube... Ehhh tam to już w ogóle jest masakra. I każdy wpis zaczynają od "dziadku". Ale co się zdziwić skoro Marcin to handlarz z krwi. Kurva aż muszę sobie zaparzyć meliske i to rozchodzić.
  • Odpowiedz