Aktywne Wpisy
trololo55 +350
nissun93 +2
W odpowiedzi na ankietę https://wykop.pl/wpis/78407061/ankieta-jest-korek-drogowy-na-pasie-do-jazdy-prost , która bardzo mi się spodobała wrzucam swoją.
Zakładamy, że jest to ekspresówka z ograniczeniem prędkości do 120km/h
#motoryzacja #prawojazdy #polskiedrogi
Zakładamy, że jest to ekspresówka z ograniczeniem prędkości do 120km/h
#motoryzacja #prawojazdy #polskiedrogi
źródło: image
PobierzPo jakiej linii włączasz się do ruchu?
- Czerwona 11.0% (60)
- Żółta 29.9% (163)
- Zielona 59.2% (323)

To tak jakby dwóch sąsiadów w bloku się nie lubiło. Pewnej nocy ktoś niszczy budynek ale tylko jeden z sąsiadów się ruszył, drugi mu nie pomoże, bo się nie lubią, wandal ucieka. Gdzie tu logika? Możemy się lubić lub nie, ale w takich chwilach powinniśmy ruszyć się z domu. Ruszcie się dziś na miasto i w spokoju zamanifestujcie swój sprzeciw wobec oszustów i aferzystów.
PS. Najbardziej żal mi sfrustrowanych śmieszków, którzy klepią w klawiaturę. Raz jest źle, bo rząd oszukuje, a ludzie nic nie robią. Jak już robią, to źle, bo mało ich, albo to nie ci robią, co ich śmieszek popiera. Jak nie mają postawy "sportowca", to są to bankowo wymoczki, jak mają postawę, to pewnie kibole i chuligani. Jak ktoś o tym pisze w internecie, to źle, bo "wirtualnie" walczy, jeśli nie napisze, to można wyśmiać, że nie potrafi poprawić liczebności przy użyciu internetu.
#boldupy #bekazpodludzi #polityka
Komentarz usunięty przez autora
Ale na protest bym poszła z chęcią. W słusznej sprawie mogę nawet publicznie obelgą rzucić :>