Szanowna moderacjo, z mojej strony pytanko: Czy każdy niewyżyty psychicznie dzieciaczek może sobie założyć 50 kont i defekować się do otworu gębowego Waszym użytkownikom, wedle upodobania? Czy muszę ściągać filtry specjalnie do tej strony, by nie widzieć "komentarz użytkownika z czarnej listy" (a jest on pod każdym postem)? Będziemy się bawić w kotka i myszkę i 17 letni frustrat będzie terroryzował stronę, która stara się być odpowiednikiem Polskiego reddita, czy ktoś się w końcu weźmie tutaj za robotę? Nie wiem jakie są stawki w moderacji i rozumiem, że poklikanie na forum ze śmiesznymi obrazkami 2 godziny dziennie to może być wyczerpująca praca, ale do amazona też są przyjęcia i być może tam będziecie w stanie otrzymać godniejsze wynagrodzenie? Proszę o zreformowanie zasad tej strony, ponieważ reportowanie kont regularnie zakładanych z VPNa nie przynosi oczekiwanych skutków i poziom rozmowy widocznie tutaj podupadł, jeżeli chcemy kontynuować ten trend, to dodajmy tu może możliwość rolek i kamerek jak na tiktoku? <3 jeżeli chcemy być natomiast forum do poważnej dyskusji, to proszę o poważny odzew i posłuch wśród ludzi, którzy są zaintersowani poważną rozmową, a nie obrzucaniem się błotem jak na tiktoku albo instagramie, ponieważ moim skromnym zdaniem, 30 letni portal powinen trzymać jakąkolwiek renome.
1. @GibolXD - 30-LATEK NA UTRZYMANIU MAMY, PRAWICZEK BEZ PRACY, ZAINTERESOWAŃ I PASJI, BRAK ŻYCIA POZA WYKOPEM, DWUCYFROWE IQ, SPEDZIL WIGILIE NA WYKOPIE XDDDDDDDDDDD @. @boolProptestingCheatsEnabledtrue - STARY DZIAD ŻYJĄCY INTERNETEM, KTÓRY DOSTAJE PALPITACJI, JAK KTOŚ MA INNE ZDANIE NIŻ ON I MA 95% WYKOPU NA CZARNO.
@AudreyHorne51: a doległość o której mówisz to tzw brainrot. Jesteś przystosowany do tiktokowych shortów i krótkich strzałów dopaminy, a jakakolwiek debata Cię męczy ( ͡°͜ʖ͡°)
@Hardcore_Henry: mnie nie męczą - wystarczy nie czytać ich wpisów i tyle. Ja nie rozumiem, że tak się tym przejmujecie, że te zielonki chyba rent free w waszych głowach siedzą
@Hardcore_Henry: to nie dolegliwość po prostu rozpisałeś się wrzucając jakieś nieśmieszne teksty. Jak chcesz cenzury i moderowania każdego kto o tobie coś złego napisze przez 24h na dobę to sobie idź na reddita i nie męcz
@MocneKwity: dobrze wiedzieć. Przestałem przeglądać wykop przez tor już jakiś czas temu więc powrót na tym koncie i tak mija się z celem ale może nowe konto wpadnie.
https://wykop.pl/wpis/84408195/prawilne-przypomnienie-1-gibolxd-30-latek-na-utrzy
#moderacjacontent #moderacja @Moderacja
Szanowna moderacjo, z mojej strony pytanko: Czy każdy niewyżyty psychicznie dzieciaczek może sobie założyć 50 kont i defekować się do otworu gębowego Waszym użytkownikom, wedle upodobania?
Czy muszę ściągać filtry specjalnie do tej strony, by nie widzieć "komentarz użytkownika z czarnej listy" (a jest on pod każdym postem)?
Będziemy się bawić w kotka i myszkę i 17 letni frustrat będzie terroryzował stronę, która stara się być odpowiednikiem Polskiego reddita, czy ktoś się w końcu weźmie tutaj za robotę? Nie wiem jakie są stawki w moderacji i rozumiem, że poklikanie na forum ze śmiesznymi obrazkami 2 godziny dziennie to może być wyczerpująca praca, ale do amazona też są przyjęcia i być może tam będziecie w stanie otrzymać godniejsze wynagrodzenie?
Proszę o zreformowanie zasad tej strony, ponieważ reportowanie kont regularnie zakładanych z VPNa nie przynosi oczekiwanych skutków i poziom rozmowy widocznie tutaj podupadł, jeżeli chcemy kontynuować ten trend, to dodajmy tu może możliwość rolek i kamerek jak na tiktoku? <3
jeżeli chcemy być natomiast forum do poważnej dyskusji, to proszę o poważny odzew i posłuch wśród ludzi, którzy są zaintersowani poważną rozmową, a nie obrzucaniem się błotem jak na tiktoku albo instagramie, ponieważ moim skromnym zdaniem, 30 letni portal powinen trzymać jakąkolwiek renome.
1. @GibolXD - 30-LATEK NA UTRZYMANIU MAMY, PRAWICZEK BEZ PRACY, ZAINTERESOWAŃ I PASJI, BRAK ŻYCIA POZA WYKOPEM, DWUCYFROWE IQ, SPEDZIL WIGILIE NA WYKOPIE XDDDDDDDDDDD
@. @boolProptestingCheatsEnabledtrue - STARY DZIAD ŻYJĄCY INTERNETEM, KTÓRY DOSTAJE PALPITACJI, JAK KTOŚ MA INNE ZDANIE NIŻ ON I MA 95% WYKOPU NA CZARNO.
@Hardcore_Henry: ten portal był taki z 10-15 lat temu. Teraz to jest forum ze śmiesznymi obrazkami, szykanujące papieża oraz hostujące cp.
@MocneKwity: dobrze wiedzieć. Przestałem przeglądać wykop przez tor już jakiś czas temu więc powrót na tym koncie i tak mija się z celem ale może nowe konto wpadnie.