Wpis z mikrobloga

@szmichal: ja tak samo myślę, spokojnie bym zrushował nową postacią do interlude ale już mi się nie chce gonić za kolejnym exploitem. Generalnie w----i@ mnie to, że GGG zamiast zrobić dobrą mechanikę od samego początku to wstawia jakieś ch*j wie co i dopiero jak odkryje ktoś sikret to robi się z tego drukarka currency. No i tak jak piszesz pewnie zaraz wleci path :P
  • Odpowiedz
@szmichal: Grać swoje, nie przejmować się spoceńcami. A jeśli mocno polega się na ekonomii to zawsze można spróbować ssf/ligi prywatnej. Porównywanie się do innych jest najszybszym sposobem na pozbawienie się frajdy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@acidd: @saif3r jak w 0.1 leciały free mirrory to sypały sie bany. Tutaj zobaczymy bo nie wygląda to na exploit. Po prostu robimy za beta testerów. Wszystko w tej grze jest bardziej dochodowe niz mapowanie xd
  • Odpowiedz
  • 0
@szmichal: tutaj to nie exploit więc raczej bym na nic nie liczył. Po prostu ktoś znalazł bardzo lukratywny sposób na dorabianiu się na lidze. Wiele osób zapomima że dwójka to nadal early access ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz