Aktywne Wpisy

LaudatorLibertatis +373
Mireczki, dzisiaj wjeżdżamy z grubym tematem. Po medialnej burzy na temat zadłużonej agencji marketingowej Roberta Lewandowskiego (STOR9) przyjrzałem się 30 spółkom naszego narodowego czempiona no i znalazłem więcej niż się spodziewałem.
Poniżej opisuję temat skrótowo, ale nagrałem się też i wrzucam znalezisko z prośbą o wykopanie (link), bo są to zupełnie nowe tematy nieopisywane dotychczas przez media.
SPRAWOZDZANIA FINANSOWE
Szereg spółek bardzo luźno traktuje swoje obowiązki w zakresie składania sprawozdań finansowych. Kluczowa w
Poniżej opisuję temat skrótowo, ale nagrałem się też i wrzucam znalezisko z prośbą o wykopanie (link), bo są to zupełnie nowe tematy nieopisywane dotychczas przez media.
SPRAWOZDZANIA FINANSOWE
Szereg spółek bardzo luźno traktuje swoje obowiązki w zakresie składania sprawozdań finansowych. Kluczowa w
źródło: fb1-2026-03-22-1
Pobierz
wfyokyga +88
Żółw się zepsuł i naprawiajom 🐢🐢🐢🐢
źródło: temp_file1064089344270796998
Pobierz

XD
#tinder
źródło: Messenger_creation_08228360-8C2C-4673-A6DA-313E07ADCA0C
PobierzMario magdaleeeno
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: 1000039654
Pobierzźródło: 1000039655
Pobierzźródło: 1000039656
PobierzJak być takim wysoko rozwiniętym jak ty?
Oczywiście tylko ty masz rację i każda 30+ ma dziecko, nie akceptuje mężczyzny z dzieckiem. Wystarczy wejść na Tindera i tam same dzieciate. Wrzucasz fajne opisy to:"czemu ma to dowodzić?" ¯\(ツ)/¯ racja wykopu jest jedna i elo
Przeglądasz statre baby, które cię nie interesują i nigdy nie będą w
źródło: 1000039657
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@przegro_pisarz: cooo xDDD ale żeś sobie dorobił projekcje xDDDDD
źródło: 1000042439
Pobierz@przegro_pisarz: tinder to wysypisko śmieci, ale nawet w śmietnisku znajdziesz perełkę i zawsze to powtarzam, spermiarzami którzy doprowadzili do takiego stanu gardzę tak samo jak babami
@przegro_pisarz: to tzw. błąd przeżywalności. Na wykop nie trafiają normalne profile, bo nie wzbudzają zainteresowania.
Jak sądzis, na ile prawdopodobny jest scenariusz, w którym facet po prostu ją zostawił i została sama z dzieckiem, a dziś nosi w sobie uraz? Taki, że gdy widzi że facet ma dziecko i szuka kogoś na Tinderze, to automatycznie zakłada, że on też zostawił je z byłą partnerką.
Btw. Na ile prawdopodobny jest scenariusz że to ona zostawiła faceta ( ͡° ͜ʖ ͡°)?