Wpis z mikrobloga

@picasssss1 29 to młodziutka. Tak samo każda około 30 to bazyl, której nikt nie chce.
Jak być takim wysoko rozwiniętym jak ty?
Oczywiście tylko ty masz rację i każda 30+ ma dziecko, nie akceptuje mężczyzny z dzieckiem. Wystarczy wejść na Tindera i tam same dzieciate. Wrzucasz fajne opisy to:"czemu ma to dowodzić?" ¯\(ツ)/¯ racja wykopu jest jedna i elo

Przeglądasz statre baby, które cię nie interesują i nigdy nie będą w
przegro_pisarz - @picasssss1 29 to młodziutka. Tak samo każda około 30 to bazyl, któr...

źródło: 1000039657

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 8
Oczywiście tylko ty masz rację i każda 30+ ma dziecko, nie akceptuje mężczyzny z dzieckiem. Wystarczy wejść na Tindera i tam same dzieciate. Wrzucasz fajne opisy to:"czemu ma to dowodzić?" ¯\(ツ)/¯ racja wykopu jest jedna i elo

Przeglądasz statre baby, które cię nie interesują i nigdy nie będą w twojej lidze?

@przegro_pisarz: cooo xDDD ale żeś sobie dorobił projekcje xDDDDD
  • Odpowiedz
  • 5
W pierwszym komentarzu napisałem o co mi chodzi. Ja widuje fajne opisy a na wykopie panuje narracja, że nie ma takich tylko same: mamuśki, dziwki, patusiary.

Codziennie na wykopie wpisy jakie baby są głupie, szydzenie z nich a nie widzę, żeby mężczyźni byli idealni.

@przegro_pisarz: tinder to wysypisko śmieci, ale nawet w śmietnisku znajdziesz perełkę i zawsze to powtarzam, spermiarzami którzy doprowadzili do takiego stanu gardzę tak samo jak babami
  • Odpowiedz
Ja gdy używam tej aplikacji nie widzę tylu śmiesznych profili co przeglądając wykop

@przegro_pisarz: to tzw. błąd przeżywalności. Na wykop nie trafiają normalne profile, bo nie wzbudzają zainteresowania.
  • Odpowiedz
@picasssss1:
Jak sądzis, na ile prawdopodobny jest scenariusz, w którym facet po prostu ją zostawił i została sama z dzieckiem, a dziś nosi w sobie uraz? Taki, że gdy widzi że facet ma dziecko i szuka kogoś na Tinderze, to automatycznie zakłada, że on też zostawił je z byłą partnerką.
  • Odpowiedz
  • 1
@i-marszi: to tym bardziej taka osoba powinna zrobić porządek ze sobą a nie swoje urazy i traumy ekstrapolować na innych, nad sobą pracuje się całe życie.
Btw. Na ile prawdopodobny jest scenariusz że to ona zostawiła faceta ( ͡° ͜ʖ ͡°)?
  • Odpowiedz
@picasssss1: Kobietom sie zezwala na wszystko, klepie po ramieniu jak mowia mega bzdury i potem wlasnie prezentuja postawe, ktora wydaje sie wrecz niemozliwa bo stanowi takie wyzyny hipokryzji, ale dla niej to norma bo czego ona nie zrobi = good
  • Odpowiedz