Aktywne Wpisy

MonazoPL +95
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: millennium 900 zł
Pobierz
Blackhorn +390
Ale mnie krindż łapie za każdym razem jak sobie przypomnę jak nie rozumiałem PPK, posłuchałem kuców i się z niego wypisałem na 2 lata.
#gielda #oszczedzanie
#gielda #oszczedzanie

Generalnie czasami z nudów przeglądam sobie mapki (głównie google maps), z ciekawości sprawdziłem lotnisko w Jasionce, które jest... Zamazane, jak każdy mógłby się spodziewać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i pewnie dużo osób też pomyślało, że na przynajmniej na europejsko-chamerykańskich mapkach też będzie zamazane xD
Sprawdziłem sobie jeszcze Yandex, taki ruski odpowiednik, lotnisko widoczne, brak systemu Patriot.
streetmap.pl? Mapki od esri - widać rozstawione wozy, może nie cudowna jakość, ale... Wszystko widać ( ͡º ͜ʖ͡º)
No i tutaj zaczyna się zabawa, mapka od Microsoftu - Bing.
Przybliżyć można tak, że jak ktoś chce, może rozpoznać co ciężarówki mają na pace xD
No i jeszcze mapki od Apple - też wszystko widać (・へ・)
Do czego zmierzam - naprawdę osoby, które miały zająć się zakrywaniem tych wszystkich miejsc znały tylko mapy od google? Czy stwierdziły, że ludzie używają tylko google maps. A nawet jeżeli, po co zakrywać, skoro każdy może sobie wejść po prostu na inną mapkę?
EDIT: masakra - faktycznie