Aktywne Wpisy

Zrobiłem to Raguu. No i mówiąc szczerze byłem pełen obaw bo seler surowy smakował jak mydło, dodanie mleka do pomidorów też było kontrowersyjne, ale wyszło wyśmienicie. 10/10 wreszcie smakuje to dokładnie tak jak z dobrej włoskiej restauracji. A wsm wcale dużo dłużej nie robiłem niż zwykle koszt dodatkowych składników (seler, mleko, marchew) pomijalny w kontekście całego dania. Zrobiłem z 2 kg mięsa xD będę jadł cały tydzień #gotujzwykopem #jedzzwykopem
źródło: 1000006512
Pobierz
vieniasn +24
nie no jak obetnę łeb całkowicie na łyso to wyglądam jakbym 10 lat przesiedział w Sztumie no ludzie cochani po kim ja wyglądam jak patus

źródło: image
PobierzDokładnie ja to mamie właśnie klepie bo ma swoją mikro JDG gdzie wystawia może z 10 FV
zwykła sprawa
Dla jednych to kolejne ciekawe wyzwanie, dla innych niezależność od 3rd party, dla innych to jest wrodzona niechęć do płacenia za coś, co mogą mieć za darmo.
Tam jeszcze ma postawiony bieda system magazynowy więc dorzuciłem by miała w jednym miejscu ¯_(ツ)_/¯
@R4zziell: 200 z księgowym, ZERO jak wystarczy wystawianie faktur. Skund żeś ty się urwoł?
źródło: Screenshot 2025-12-24 at 00-13-51 Pakiet i płatności
Pobierz