Aktywne Wpisy

BlackpillMonster +68
Bieda umysłowa polskich programistów na jednym obrazku.
Typ zarobił pieniądze i co robi? To, co każdy biedak, któremu pierwszy raz w życiu coś zostało na koncie: natychmiast to p----------a. Bo pieniądze biedaka parzą w ręce. Muszą być wydane, pokazane, obfotografowane w garażu podziemnym i rozesłane znajomym w DMach razem ze specyfikacją odmawianą jak różaniec: skóry nappa, noktowizor, harman kardon, grzanie przód tył. Amen.
A teraz popatrzcie na lekarza i prawnika. Zawody, w których pieniądz
Typ zarobił pieniądze i co robi? To, co każdy biedak, któremu pierwszy raz w życiu coś zostało na koncie: natychmiast to p----------a. Bo pieniądze biedaka parzą w ręce. Muszą być wydane, pokazane, obfotografowane w garażu podziemnym i rozesłane znajomym w DMach razem ze specyfikacją odmawianą jak różaniec: skóry nappa, noktowizor, harman kardon, grzanie przód tył. Amen.
A teraz popatrzcie na lekarza i prawnika. Zawody, w których pieniądz
źródło: cea72c167f408801527742e4f7985153564fb2818b1ef55660bfe8b04cc50183
Pobierz
mat1989 +336
Zawsze jak wpadam z żoną i synkiem do mojej mamy w odwiedziny to na stole czeka najlepsza zastawa( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000009655
Pobierz

źródło: image
PobierzDokładnie ja to mamie właśnie klepie bo ma swoją mikro JDG gdzie wystawia może z 10 FV
zwykła sprawa
Dla jednych to kolejne ciekawe wyzwanie, dla innych niezależność od 3rd party, dla innych to jest wrodzona niechęć do płacenia za coś, co mogą mieć za darmo.
Tam jeszcze ma postawiony bieda system magazynowy więc dorzuciłem by miała w jednym miejscu ¯_(ツ)_/¯
@R4zziell: 200 z księgowym, ZERO jak wystarczy wystawianie faktur. Skund żeś ty się urwoł?
źródło: Screenshot 2025-12-24 at 00-13-51 Pakiet i płatności
Pobierz