Wpis z mikrobloga

I ja w końcu doczekałem się mojej paczuchy z #wykopaka Przyszedł czas na obowiązkowe #pokapake

Paczka dotarła jako jedna z ostatnich w zabawie, ale pewnie dlatego, że nadawcy pomyliła się formuła Lite z formułą Gold. Moim mikołajem okazał się @Boa_ksztusiciel

Paczka pięknie zapakowana, spersonalizowana i z pięknym, odręcznie napisanym listem. Patrząc na pismo autora to aż mi wstyd jak ja nagryzmolić swój list.

W paczce znalazły się:

Masa słodyczy od sezamków przez czekolady, bo gumy balonowe.
Przekąska i zabawka dla kota - na zdjęciu Spaślak dokonuje kontroli jakości paczki. Od razu informuję, że kot nie był w paczce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Maseczka na twarz z dedykacją dla mojej lubej.
Przenośne chwytotablice - przydadzą się na rozgrzeweczkę w terenie.
Komin - idealny czas na wymianę, bo mój poprzedni już prawie dokonał żywota.
Zapas repsznura.
Prezenty dla bombelka - nie będę ukrywał, że tylko jeden z nich dostanie. Resztę, a w szczególności słodycze zabieram dla siebie hehehe.
Browarek - był i się już zmył podczas pisania tego posta. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Obraz - wariacja na temat wspinaczki i kotów.
Zestaw nalepek.
Breloczek.
Odświeżacz do furki.

Na pewno po opędzlowaniu wszystkich tych słodyczy czeka mnie solidna głodówka, ale nie będę tego żałował. Obraz zawiśnie na ścianie w okresie między świątecznym, gdyż miałem w planie zaktualizować obecną ścienną kompozycję, a tylko wtedy znajdę na to czas.

Jeszcze raz dzięki @Boa_ksztusiciel za paczkę. Tobie jak i wszystkim uczestnikom życzę wesołych świąt.
CityHunter - I ja w końcu doczekałem się mojej paczuchy z #wykopaka Przyszedł czas na...

źródło: 1000008914

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach