Wpis z mikrobloga

• 4
@PetalMindXd dobrze, że teraz nie ma protestów, bo o po co? 30% spełnienione, baby nie wychodzą na ulicę bo jakaś tam wyciągnęła nogi pod szpitalem, pociągi będą szybsze od tych w Japonii, jesteśmy top 20 na świecie i tak trzeba żyć 💜
Ważne, że pisiory nie rządzą (*^ω^)
  • Odpowiedz
@InnyWymiar90: ano czy się to podoba czy nie, to nic lepszego nie ma.
Zresztą: spółki giełdowe +70% w 2 lata, budujemy atom, rozbudowujemy porty, CPK i w tym czasie praktycznie zero afer.
Gdyby nie ten debil Putuin i konieczność zbrojeń, byłaby bajka.
No ale naród wybrał prezydenta patusa, czyli zapewnił bezkarność pisowskiej mafii.
  • Odpowiedz
  • 3
@Pavulon12345

budujemy atom, rozbudowujemy porty, CPK i w tym czasie praktycznie zero afer.

1. Atom na papierku, przetarg pewnie po znajomkach platfusów,
2. Donek przykleja sobie rozbudowy infrastruktury które rozpoczęli
  • Odpowiedz
@PetalMindXd zawsze mnie bawi gdy koleżanka która jest jakąś tam lgbtqia broni prawicowców którzy nie uważają ją nawet za człowieka tylko chora psychicznie jednostkę xD no ale wsm było też Żydzi w czasie 2WS popierający Hitlera więc mnie to nic nie dziwi xd
  • Odpowiedz
@Kryspin013 misiek, ale to wykopki sobie ubzdurały, że jestem pisior/konfiarz, bo wrzucam meme z rudym 30procentowym donkiem (* >ω<)

@InnyWymiar90: ziomek, pamiętam te twoje fikołki w obronie konfy w czasie wyborów i teraz jeszcze to zesrańsko o oddolne 8 gwiazdek xd

Miej trochę rigczu xd
  • Odpowiedz
  • 0
@Kryspin013 nic nie poradzę, że prawaki są bliżej mojemu sercu, a propos fiołków to donek robi combosy nawet na stojaka, codziennie wymyślając nowe xd A moje zesrańsko jest do tego, że praktycznie 1:1 rudy robi to samo co pisiory i jakoś, żaden silniczek z wypoka nie maluję sobie pioruna na gębie (* >ω<)
  • Odpowiedz