@Gienek-Kielbasa: myślicielu. Jak myśleć coś na dany temat, nie posiadając o nim informacji? Internet ma być źródłem, nie opinią. Ale kumają to nieliczni ¯\(ツ)/¯
@Basiura89 dlatego powtarzasz to co braun powiedział, myślisz to co braun powiedział że masz myśleć i uważasz co braun każe ci uważać, bardzo dobry przykład bezmyślności prezentujesz
@Gienek-Kielbasa: ja mam wrażenie, że wy jesteście jakaś nowa forma wyznawców Jehowy, tylko zamiast wmawiać swoje wierzenia, wciskacie ludziom, że myślą jak Braun, wszędzie jest Braun i Braun jest ucieleśnieniem zła. A prawda jest taka, że ludzie coraz bardziej mają dosyć okrągłostołowego popisu i lewackich bredni ¯\(ツ)/¯ w związku z tym, że pali się pod d00pą, wszystkie ręce w trollowniach na pokład ( ͡°͜ʖ͡°)
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
źródło: image
Pobierzźródło: 4a753d9c6982566fa23a84a494c248d5e618876d74adcc85827fa8b8b8022968,w800
Pobierz