Aktywne Wpisy

MetalowyBieg +203
Zatrudnili u mnie takiego skąpego boomera i naprawdę ciężko się na to patrzy.
Człowiek liczy każdy grosz jakby żył w permanentnym kryzysie. Rano przychodzi z kanapkami z domu, herbata w termosie bo przecież szkoda wydać parę złotych na coś na miejscu. Energetyk? Nie ma mowy. Wszystko „bo taniej w domu”.
W ciągu dnia zero wydatków. Kompletnie. Jakby wydanie jakichkolwiek pieniędzy było problemem. My czasem coś zamówimy albo wyskoczymy po jedzenie, a on siedzi z
Człowiek liczy każdy grosz jakby żył w permanentnym kryzysie. Rano przychodzi z kanapkami z domu, herbata w termosie bo przecież szkoda wydać parę złotych na coś na miejscu. Energetyk? Nie ma mowy. Wszystko „bo taniej w domu”.
W ciągu dnia zero wydatków. Kompletnie. Jakby wydanie jakichkolwiek pieniędzy było problemem. My czasem coś zamówimy albo wyskoczymy po jedzenie, a on siedzi z

karolcia_wu +238
źródło: 1000058632
Pobierz

Choć niezbyt dużo tej geopolityki słucham, więc może było znacznie więcej osób o takiej opinii. Ale raczej nie był to utarty mainstream.
No i jego diagnoza podejścia do zbrojen w naszym kraju mi się podoba. Też mam wrażenie, że szykujemy się do wojny, która nie nadejdzie.
@ruski_agent:
1. popieram uzasadnienie użytkownika @mleko3-2procent i zauważam, że 14 z tych wystąpień mieści się w dwóch akapitach, z których oba są wyliczankami.
2. Słowo "Europe" pojawia się w tekście 27 razy, "European" 22 razy, a "Trump..." też 27 razy xD
3. patrz pkt.1
Ja akurat plusuje praktycznie wszystkie wpisy które czytam na wykopie nawet z tymi z którymi się nie zgadzam XD
@Swawolny_Rymarz: Na stronach 23-24.