Aktywne Wpisy

centerario +17
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

R_O_T_T_E_N +233
źródło: 1000023030
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000023030
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: temp_file4393278977496515175
Pobierzźródło: image
Pobierz@lormont No niestety nie kazdy potrafi przyjąć dobra rade bez uczenia sie na błędach własnych, ale tak jest nie tylko z inwestowaniem. Gdyby każdy podejmowal tylko dobre decyzje to zycie by bylo zbyt przewidywalne i nudne, no i trudniej by bylo uzyskac przewagę ekonomiczna nad innymi i mieć możliwość taniego kupowania ich czasu wypracowanymi zyskami wiec dla holderow jest to optymalna sytuacja.
H----d przeszkadza w osiągnięciu każdego celu, ktory nie jest szybkim wystrzałem dopaminy, ktory sie uzyskuje z jego uprawiania. Dlatego hazardzisci zwykle nie podejmuja zadnych działań na ktorych rezultaty trzeba poczekać, musza miec najlepiej natychmiastowy efekt z uwagi na zerowa cierpliwość przed następnym zastrzykiem dopaminy.
Ja nie mam problemu z tym, ze
Czy może to właśnie o 12:00 wykopki doradzały, żeby brać bo idzie w górę?
źródło: da80cf8aef0eaedfce30b17ae926c4fa2b1064e7161dab84bef8afdbb23d9a34,w800
Pobierz@memforis: Zanim cokolwiek zaczniesz inwestować to budujesz fundusz awaryjny, ktory pozwoli ci przezyc bez pracy i bez wegetowania min 1-2 lata. To sa pieniadze, ktore maja byc na lokacie, łatwo dostępne na wypadek nieprzewidzianych okoliczności. Dopoki nie dojdziesz do tego levela to nie inwestujesz ani w BTC ani nic innego, to pierwszy krok