Wpis z mikrobloga

#przegryw waszym problemem jest to panowie, że nie chcecie robić rachunku sumienia, nie chcecie zmiany na lepsze, nie chcecie wyjść ze strefy komfortu(mieszkanie z mamą) takie gadanie ^^ nie wiem co chce robić w życiu ^^ idź do roboty i będziesz miał pieniądze to same przyjdą, ale
To są fakty, nie płacz ze ci w życiu ciężko skoro twoim problemem jest wstanie z łóżka o 13, pijesz za pieniądze rodziców i nie chce ci się nawet umyć jakbyś był zmęczony po 10h pracy, masturbujesz się do dziewczyn,których nigdy nie dotkniesz, dlaczego ? Dlatego że jesteś leniwy, przemyśl sobie to sam, możecie się obrażać ale to jest prawda hehe
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bobsley33: Bobsley, skąd ta brutalność ehh...

To są fakty, nie płacz ze ci w życiu ciężko skoro twoim problemem jest wstanie z łóżka o 13, pijesz za pieniądze rodziców.

Wstaje o
  • Odpowiedz
  • 0
@KieszonkowyChad92: może i lepiej, ale jak bardzo chcesz mieć dziewczynę musisz się wziąć za robotę, to gadanie że taniec pasek do spodni itp to jest mem Ja wiem, ale laski na to patrzą nawet jak nie masz mordy chada to też jest mem, wygląd dla nich jest ważny, jak tego nie masz można nadrobić innymi rzeczami
  • Odpowiedz
  • 1
@Mr_3nKi_: Banicja bracie na pół roku za niewinność, przez te 6 miechów się strasznie zmieniłem i polecam to też wam, praca praca i nie orzejmowanie się zdaniem innych,trzeba j---ć pieniądze a szmule się same znajdą
  • Odpowiedz