Aktywne Wpisy

MonazoPL +54
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć research od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe –
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć research od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe –
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
czerstwy_swierszcz +394
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Kiedyś na #wykopaka widziałem, jak ktoś dostał interaktywną książkę kryminalną, w której trzeba było rozwiązać zagadkę. Można było samemu podejmować decyzje, a to, co się robiło, miało realne znaczenie. Taka gra w Sherlocka, tylko nie na komputerze, a w formie książki do czytania.
Chciałbym kupić taką książkę, żeby przeczytać ją osobie niewidomej. Myślę, że to ciekawy pomysł. Zależy mi, żeby zagadka była dość prosta, tak by ktoś, kto tylko słucha i nie interesuje się zbytnio kryminałami, też miał szansę zgadnąć.
Czy możecie polecić jakąś ciekawą książkę tego typu? Tamtej niestety nie pamiętam. Naprawdę zależy mi, żeby zagadka była prosta. Lepiej sprawdzi się książka, w której osoba niewidoma sama podejmuje decyzje i decydujd jak fabuła potoczy sie dalej, czy taka, w której tylko słucha całej historii, a na końcu zgaduje, kto był winny?
#pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #kryminalne #zagadka #ksiazki #sherlock
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: czy-odkryjesz-kto-jest-morderca-b-iext194934794
PobierzTo jest w zasadzie bardziej opowiadanie niż gra, bo plansza niewiele pokazuje. A dużo sie czyta z kart.
Do gry jest mini scenariusz do dokupienia jak i dodatek jeśli sie spodoba faza.
Mini scenariusz jest krótki i najmniej ciekawy wiec jeśli chcesz spróbować to raczej scenariusz przed glowna kampania.