Wpis z mikrobloga

@Sinti no to jak masz 30 lat to jesteś rocznikowo rok maksymalnie 2 lata starszy ,ale jakoś ciężko mi w to uwierzyć po tym co piszesz że 60 procent klasy miało z tym problemy więc albo coś ściemniasz albo może poprostu trafiła ci się jakaś taka wyjątkowo paralityczna klasa i teraz na tej podstawie oceniasz ?

No i tak wyglądał skok przez kozioł w każdej szkole mistrzu ,przynajmniej za naszych czasów
  • Odpowiedz
No i tak wyglądał skok przez kozioł w każdej szkole mistrzu ,przynajmniej za naszych czasów jak już były jakieś normy nauczania musiały być zachowywane

@michal123654: to po h mi piszesz o skakaniu za 3?

u mnie pamiętam że może z 2 uposi na 30 dzieci w klasie miało z tym jakikolwiek problem 😁
  • Odpowiedz
@Sinti Jezuuu xdd teraz zaczynam rozumieć czemu masz traumę po skakaniu przez kozła w podstawówce ,oprócz tego że byłeś paralitykiem to chyba myślenie i ogólnie nauka też nie były twoją mocną stroną więc domyślam się że nawet przechodzenie z klasy do klasy musiało się już w podstawówce wiązać u cb z dużym stresem .
  • Odpowiedz
przechodzenie z klasy do klasy musiało się już w podstawówce wiązać u cb z dużym stresem .

@michal123654: jakim stresem? przecież to niemożliwe by mieć stres przy przechodzeniu z klasy do klasy, u mnie w klasie na 30 uczniów tylko dwóch uposiów miało chmurke z deszczem, reszta same słoneczka, to 100000% niemożliwe by mieć jakiś stres o nieprzejściu nie mówiąc, miałeś jakąś klasę paralityków
  • Odpowiedz
@Sinti no i kolejny raz potwierdzasz że myślenie nie jest twoją mocną stroną ,stres mniejszy lub większy towarzyszy każdemu na każdym etapie życia natomiast wyolbrzymianie tego że stresowałeś sie że zbłaźnisz bo nie potrafiłeś przeskoczyć kozła w podstawówce do rangi traumy na całe życie to już serio debilizm
  • Odpowiedz
wyolbrzymianie tego że stresowałeś sie że zbłaźnisz bo nie potrafiłeś przeskoczyć kozła w podstawówce do rangi traumy na całe życie to już serio debilizm

@michal123654: chłop co nie wie czym jest hiperbola XDD
oj widzę te problemy z przechodzeniem z klasy do klasy to przykład ze swojego życia chyba podałeś xD
  • Odpowiedz
@Sinti dobrze dziecko ,idź już tam sobie pooglądać anime albo poużalać się nad sobą jakie to traumy okrutny los ci zgotował w dzieciństwie (pewnie prócz kozła nawet kiedyś dostałeś śnieżką w głowę i do tej pory cały się trzęsiesz na widok śniegu xd)
  • Odpowiedz
  • 0
@XavierRenegadeAngel: skrzyni też, ale akurat o koźle
na ocenę 5 i 6
dało się źle wylądować - ale głównie chodzi mi przemożenie się do samego skoku, było to trochę stresujące, co też wpływało na wykonanie skoku, więc zdarzały się nieudane loty niektórym, a fakt że jak źle poleciałeś to się inni śmiali nie pomagał xd

no i skrzynia chyba w dalszych klasach była (przynajmniej u mnie), a kozioł to gdzieś
  • Odpowiedz