Wpis z mikrobloga

Aha czyli jak zwykle, nawrocki łazi ubrany jak dresol z nocnego klubu i prawaki walą konia do tego jaki on męski, tusk poleciał do afryki i było mu za gorąco i już nawalanka w to jaki wieśniak. Polska prawica to absolutnie NAJGORSZY SYF
dosłownie nie ma tu poglądów na nic tylko nasi-dobrzy, fajni, tamci- źli, ohydni

#polityka #kanalzero #bekazlewactwa #konfederacja
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kacpy134 @czasnawybory666: a w tym dresie to był na jakiejś oficjalnej wizycie z oficjelami go witającymi? Pytam, bo nie wiem do jakiego zdjęcia się odnosisz, bo jeżeli do tego, że chodzi sobie w dresie prywatnie, to to jest normalne. Spójrz jak twój tusku prywatnie się nosi, też normalnie.
FrasierCrane - @Kacpy134  @czasnawybory666: a w tym dresie to był na jakiejś oficjaln...

źródło: YWU2LmpwdjY0UDpeXwx7I3cIbgQZVXV1IBB2T19AYWMtHSlYXgcsMzBeKQZeBzV4NwAtWhYVYG42AilcRE9tZDRUfV8UFjphbQd-VBFPOjVsVHsJSRY8YXtYPApSCg

Pobierz
  • Odpowiedz
@IksdeHeheh: chcę powiedzieć, że nadal nie wiem o jakie zdjęcie chodzi.
Jeżeli to, że był w samolocie w dresie to to też jest OK, bo szczególnie przy długiej podróży to wygodne. Byle z niego wyszedł w garniturze. Zresztą był wywiad nawet z forografem Dudy, który opowiadał, że może Tusk w Afryce był umówiony na inne przywitanie, stąd w pełni nieformalny strój i że to ich z Dudą też spotykało, ale
  • Odpowiedz