Aktywne Wpisy

mroz3 +134
Koszty:
- 1550 zł czynsz
- 250 zł opłaty (w tym WiFi)
Dodatkowo:
- zwrotna kaucja 1800 zł
- jednorazowa prowizja 400 zł
- 1550 zł czynsz
- 250 zł opłaty (w tym WiFi)
Dodatkowo:
- zwrotna kaucja 1800 zł
- jednorazowa prowizja 400 zł
źródło: 610038909_1517447512875161_8500079080895535960_n
Pobierz
Al-3_x +14
Oglądam teraz tą serie filmów o testowaniu jedzenia w Nowym Yorku i wywnioskowałem, że smaczne to ono jakoś specjalnie nie jest. Film o hamburgerach był dość pozytywny, ale w tych późniejszych materiałach przewija się ciągle wątek przesłodzenia każdego dania i potrawy. Do tego chłopaki narzekają na sztuczny posmak. Jedzenie w stanach to serio aż taki chłam?
#ksiazulo #kuchnia #jedzenie #usa
#ksiazulo #kuchnia #jedzenie #usa

A no i, jak to ci tak przeszkadza to dla twojej wiadomości, pojazdy wojskowe mają euro0, zero ekologii, bo jest szkodliwa dla pojazdu xD
@sodnfgiuysbdguysbdngughdsn: Ale wiesz że mieszkańcy w SCT mogą nadal jeździć gruzami jakimi chcą?
Żałosne żebroplusy.... ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: scaled_1000018047
Pobierz@Mortifer: Podczas spalania paliwa powstaje para wodna jako naturalny produkt uboczny. Gdy układ wydechowy jest zimny, ta para skrapla się wewnątrz tłumika i rur. Po uruchomieniu silnika skroplona woda zaczyna odparowywać w miarę jak układ się nagrzewa - stąd widoczna biała para wydobywająca się z rur wydechowych.
xDDDD Tak.
Kondensacja - mówi
@typ53B: i co z tego, że użył zdjęcia poglądowego? Każdy z nas co jakiś czas trafia na gruza przez którego trzeba włączyć obieg zamknięty żeby się nie udusić.
@sodnfgiuysbdguysbdngughdsn: mam stare volvo bez żadnego kata, bez żadnej puszki, bo uwielbiam dźwięk starego poczciwego R5, jeżdżę nim gdzie mi się podoba i smrodzę, dodatkowo auto mi pali olej xD mam nadzieję, że cię kiedyś spotkam na drodze
PS. polecam sprawdzić czym jest obieg wewnętrzny klimy w aucie xD