Aktywne Wpisy

SiemaszLewackieK +59
Czy wy płacicie czynsz swoim rodzicom?
Zastanawiam się czy jestem niewdzięcznikiem, czy jest to czysty redflag.
Ostatnio życie w moim domu rodzinnym to piekło, straszny materializm i szukanie zarobku na członkach rodziny.
Mam
Zastanawiam się czy jestem niewdzięcznikiem, czy jest to czysty redflag.
Ostatnio życie w moim domu rodzinnym to piekło, straszny materializm i szukanie zarobku na członkach rodziny.
Mam
Czy przesadzam?
- Tak, powinieneś płacić 31.1% (823)
- Nie, nie powinno to mieć miejsca 68.9% (1820)

Fala_Magnezu +53
Przeglądając komentarze, wiele razy się zetknąłem z opinią, że Kaja ma świetną figurę, niektóre dziewczyny pisały, że jej zazdroszczą.
Brak jakichkolwiek (!) krągłości, wąskie biodra, płaskodupizm, typ skinny(fat), mięśnie zwiotczałe (było widać na plaży, łydki typu zwisy), plecy skrzywione. Jedyną zaletą jest to, że nie jest gruba.
Po co tak zakłamywać rzeczywistość? Kaja ma wiele zalet ale dobra sylwetka do nich na pewno nie należy. Czy jakieś osoby broniące super figury Kai
Brak jakichkolwiek (!) krągłości, wąskie biodra, płaskodupizm, typ skinny(fat), mięśnie zwiotczałe (było widać na plaży, łydki typu zwisy), plecy skrzywione. Jedyną zaletą jest to, że nie jest gruba.
Po co tak zakłamywać rzeczywistość? Kaja ma wiele zalet ale dobra sylwetka do nich na pewno nie należy. Czy jakieś osoby broniące super figury Kai
źródło: 1000005279
Pobierz

Jestem od niedzieli od rana. Jedzenie jest okej, pacjenci w miarę ogarnięci. Chodzę na wszystkie zajęcia, dziś np były jakieś tańce xd
Odwiedziny mogę mieć codziennie, dużo palę i rozmawiam. W 3 dni przeczytałem ledwo 50 stron książki bo jest co robić i z kim rozmawiać.
Są dziewczyny, dwie nawet ładne. Lekarze są super, personel też. Warunki sanitarne lepsze niż w innych szpitalach w których byłem.
Pralki oczywiście nie ma ale to nic, jest biblioteka, puzzle, gry planszowe i telewizor. Do tej pory miałem 2 rozmowy z lekarzem prowadzącym, jutro kolejna - fajna Pani chciałbym ją ten teges ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale Pani ordynator mnie nie lubi bo się k---a uśmiecham, więc jak mógłbym chcieć popełnić magika xD
Czuje się lepiej niż na zewnątrz,ale nie do końca liczę na to że pobyt mnie uratuje. Spróbować muszę, i tak się cieszę że się na to zdecydowałem.
Uważajcie na siebie huopy, życie jest p--------e ale warto próbować do końca, choćby dla bliskich.
Trzymajta się, będę dużo prostował na tagu
Moja sala tak wygląda ale za robienie zdjęć mogę mieć problemy i szanuję prywatność innych pacjentów.
#przegryw
źródło: temp_file3224653390466362216
Pobierzźródło: celanr37
PobierzA propos Vipassany, to jak się jedzie na szkolenie/odosobnienie, panuje tam zasada zabraniająca patrzenia na innych ludzi/kontaktu, właśnie po to, żeby nie było źródła jakichś przemyśleń typu "co ktoś o mnie pomyślał" - podobnie może być z
@wake_me_up: To coś jak siedzenie w piwnicy i neet? A później taki ktoś się boi kupić taśmę, bo się obawia, że ktoś pomyśli "eeeej, kuuuurła, kupił papier toaletowy! typ na pewno sra!"