Aktywne Wpisy

kluha666 +385
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +8
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

Jestem od niedzieli od rana. Jedzenie jest okej, pacjenci w miarę ogarnięci. Chodzę na wszystkie zajęcia, dziś np były jakieś tańce xd
Odwiedziny mogę mieć codziennie, dużo palę i rozmawiam. W 3 dni przeczytałem ledwo 50 stron książki bo jest co robić i z kim rozmawiać.
Są dziewczyny, dwie nawet ładne. Lekarze są super, personel też. Warunki sanitarne lepsze niż w innych szpitalach w których byłem.
Pralki oczywiście nie ma ale to nic, jest biblioteka, puzzle, gry planszowe i telewizor. Do tej pory miałem 2 rozmowy z lekarzem prowadzącym, jutro kolejna - fajna Pani chciałbym ją ten teges ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale Pani ordynator mnie nie lubi bo się k---a uśmiecham, więc jak mógłbym chcieć popełnić magika xD
Czuje się lepiej niż na zewnątrz,ale nie do końca liczę na to że pobyt mnie uratuje. Spróbować muszę, i tak się cieszę że się na to zdecydowałem.
Uważajcie na siebie huopy, życie jest p--------e ale warto próbować do końca, choćby dla bliskich.
Trzymajta się, będę dużo prostował na tagu
Moja sala tak wygląda ale za robienie zdjęć mogę mieć problemy i szanuję prywatność innych pacjentów.
#przegryw
źródło: temp_file3224653390466362216
Pobierz@spierdotripownik: hehe ten wpis uderzyl we mnie osobiscie zapytam szczerze kobieta?
@antistar1 jutub mi się nie włącza
@Polasz @Handstander12 dzięki ale będzie ciężko, nie liczę na cuda i to ostatni krzyk o pomoc panowie
@Horrorystyczny_Demon_Pagona opisane w poprzednich wpisach dzisiaj, przepraszam ale nie chce pisać znowu, jem kolację teraz xd
@Goofy123 pewnie by się dało ale nie chcę, nie potrafię, nie chce się z nikim
@spierdotripownik: Przecież nie musisz się wiązać, możesz po prostu zaruchać, w ramach terapii
@spierdotripownik: jaki stosunek kawalerów do panien?
Ale był ping pong i bilard jak u @Horrorystyczny_Demon_Pagona xd
@tomek001Hej tańce w grupie w ramach terapii a nie dyskoteka żadna, ale panien jest koło 40% a huopów około 60%
gdzie ten psychiatryk? w przypadku ciezkiej depresji to chętnie bym dał namiary ratownikom gdzie mają mnie zawieść xd