Aktywne Wpisy

Ka4az +652
Ogólnie wszyscy zachwalają Dino jako coś “polskiego” i potężnego, a od środka to jest największy Janusz jakiego poznałem XD
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
Pobierz
Chlodny_Pokerzysta +105
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

XDDDDDDD tu minusy
Komentarz usunięty przez moderatora
@sperg44: Wysokie ego też was łączy. No i skłonność do szeryfowania.
Poza tym od kiedy to że chce by wyjaśnił boobsmana to szeryfowanie? Rozwiń
@sperg44: Oczywiście, tylko zauważ, że nigdzie nie napisałem o tym że to uniwersalne cechy wykopków. To tyczy się dalszej części naszej rozmowy.
Nie mam zamiaru ci cisnąć. Jest Wykopkiem czy ci się to podoba czy nie. W jego streamach słychać
źródło: MghQRma5oc1uKwcAUEahRx7WmRjQl4cl
PobierzPaly życiowe ekiert i natan też rzucają terminami z wykopu i to nie znaczy ze to wykopki. Różal odmówił treningów z tym cukrzykiem bo co 10 minut wchodził z
@sperg44: Tzn.? Tak jak ty gonisz Rybicę czy boobsmana, tak on goni swoich nemesis. Równie zacięcie. To jest to odniesienie. Nie czuję potrzeby oceniać go ani ciebie. Po prostu dostrzegam analogie. To wszystko
A jak wardetka chce ze mną wchodzić w złośliwości to zapraszam na tag ja mu zatańczę, poklaszcze rubika. Kasjo dał radę to ja też ( ͡º ͜ʖ͡º)
Rozumiem o co Ci chodzi i podpisuje się pod tym rękoma i nogami, że w świecie ff I influ zwyrol wykopkiem nie jest, ale biorąc szerszy obraz no jednak jest.
I w tym kontekście Agresor pisał