Wpis z mikrobloga

Insulinowy Impotent ma swoje wady, ale czasem ciężko nie zauważyć że siedzi on na prawilnym tagu #primemma nie dlatego, że chce się komuś podlizać. On po prostu jest Wykopkiem z charakteru. Można wręcz powiedzieć, że wyssał to z mlekiem ojca. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Aggressive_Perfector - Insulinowy Impotent ma swoje wady, ale czasem ciężko nie zauwa...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aggressive_Perfector nawet jeśli tak uważasz to są dalej moje personalne cechy a nie jakieś uniwersalne cechy wykopków XD weź mi jeszcze pociśnij bo napisałem że jakiś obrzydliwy cukrzyk molester nie jest wykopkiem. Jedyne za co go szanuje to jechanie z kubkarzami ze Swarzędza i PDFem boxdelem bo nikt inny tego nie zrobi

Poza tym od kiedy to że chce by wyjaśnił boobsmana to szeryfowanie? Rozwiń
  • Odpowiedz
nawet jeśli tak uważasz to są dalej moje personalne cechy a nie jakieś uniwersalne cechy wykopków XD

@sperg44: Oczywiście, tylko zauważ, że nigdzie nie napisałem o tym że to uniwersalne cechy wykopków. To tyczy się dalszej części naszej rozmowy.

weź mi jeszcze pociśnij bo napisałem że jakiś obrzydliwy cukrzyk molester nie jest wykopkiem.

Nie mam zamiaru ci cisnąć. Jest Wykopkiem czy ci się to podoba czy nie. W jego streamach słychać
Aggressive_Perfector - >nawet jeśli tak uważasz to są dalej moje personalne cechy a n...

źródło: MghQRma5oc1uKwcAUEahRx7WmRjQl4cl

Pobierz
  • Odpowiedz
@Aggressive_Perfector odniesiesz się do boobsmana? Bo zacytowałeś te kwestie i napisałeś o szeryfowaniu

Jest Wykopkiem czy ci się to podoba czy nie. W jego streamach słychać cale kalki z tagu. I to takie, że widać że czyta i go to bawi. Dobrze.

Paly życiowe ekiert i natan też rzucają terminami z wykopu i to nie znaczy ze to wykopki. Różal odmówił treningów z tym cukrzykiem bo co 10 minut wchodził z
  • Odpowiedz
odniesiesz się do boobsmana? Bo zacytowałeś te kwestie i napisałeś o szeryfowaniu

@sperg44: Tzn.? Tak jak ty gonisz Rybicę czy boobsmana, tak on goni swoich nemesis. Równie zacięcie. To jest to odniesienie. Nie czuję potrzeby oceniać go ani ciebie. Po prostu dostrzegam analogie. To wszystko

Paly życiowe ekiert i natan też rzucają terminami z wykopu i to nie znaczy ze to
  • Odpowiedz
@Aggressive_Perfector: tu akurat prawda, że zwyrol to wykopek z charakteru i nie w rozumieniu tu, tagowym ponieważ to influenser, kiep, manipulant i ślizgi typ jak na fejmowe towarzystwo przystało, ale trochę szerszym niż to konkretne miejsce w którym się udzielamy. Typ ma tu konto 15 lat, pewnie też chwile lurkowal na offie, jak to typowy wykopek. @sperg44 biorąc pod uwagę, że masz 17 lat( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@doreczycielprawdyzosiedli tego że jest użyszkodnikiem nie przecze ale nie przypisywałbym obłudnikowi, manipulantowi, bliskiemu koledze boxdela sprzed pandory a przede wszystkim boobsmanowi czegoś co można nazwać "mentalnością wykopka" bo to by bardzo źle o wykopie świadczyło

A jak wardetka chce ze mną wchodzić w złośliwości to zapraszam na tag ja mu zatańczę, poklaszcze rubika. Kasjo dał radę to ja też ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@sperg44: samych wykopków można jedynie i chyba sprawiedliwie określić mianem zbiorowych autystów, wiesz to trochę tak jakby odmawiać trynkiewiczowi (pozdro baxton na zawsze w serduchu) pochodzenia polskiego, bo to źle by o Polakach świadczyło.

Rozumiem o co Ci chodzi i podpisuje się pod tym rękoma i nogami, że w świecie ff I influ zwyrol wykopkiem nie jest, ale biorąc szerszy obraz no jednak jest.
I w tym kontekście Agresor pisał
  • Odpowiedz