Wpis z mikrobloga

że nawet te mityczne samotne matki wybrzydzają bo mogą.

@mirko_anonim: jaka mają skądś kasę na życie solo z gówniakiem to może i mogą

Teraz łysina

jak masz dobrą mordę, to się ogolisz na łyso i tylko zyskasz trochę
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ogólnie to kobiety po 30 też wyglądają fatalnie jak faceci, więc za bardzo nie ma się czym ekscytować. I tak ściana to bardzo indywidualna sprawa, niektórych życie dojedzie, inni sobie poradzą, wiele zmiennych
  • Odpowiedz
@mike-gurro: no to cope, większość osób to tyje, łysieje i robią im się brzuszki, ogólnie faceci jak kobiety liceum/studia mają prime, pozniej rzadko kto się poprawia. Z reguły to jak ktoś był zaniedbany w liceum/ na studiach to się poprawia ale reszta to tylko gorzej.
  • Odpowiedz
@centerario: ten cały prime to jest dla niedoyebanie umysłowe. Zamiast myśleć ujem i wybierać babę na podstawie wyglądu to może warto zainteresować się wybraniem jakiejś tajnej do życia. I nie, nie sugeruje żeby brać babę 1/10, żeby mi tu nikt że skrajnościami nie wyleciał. Po prostu mam wrażenie, że, co drugi później narzeka, ma na chacie głupią babę, ale zapomniał, że by wybierał jej po intelekcie. Jak dla mnie średnie
  • Odpowiedz
@mike-gurro: prime nie tyczy się tylko wyglądu ale i najlepszych predyspozycji umysłowych do decydowania z kim się zwiążemy, jaki zawód wybierzemy, biologicznymi ze względu na płodność. Prime życiowy to suma wielu rzeczy, a wygląd nawet dla tych fajnych, inteligentnych kobiet jest mega ważny. Jak przespałeś swój prime to są nikłe szanse na zdobycie kobiety w swoim prime, a jak jesteś przeciętnym albo słabym facetem to nawet zdobycie kobiety po swoim
  • Odpowiedz