Aktywne Wpisy

Dogecoin +134
#rozdajo #gry #pc #battlefield6
Kupiłem Battlefield 6 jakiś czas temu, żeby pograć z kuzynem. Niestety los miał inne plany ( ͡° ʖ̯ ͡°).
Kuzyn wpadł w nieszczęśliwy wypadek, oszczędzę wam może szczegółów, ale w skrócie: wylądował w szpitalu na kilka tygodni, operacja, rehabilitacja, dramat… jego zdrowie jest teraz najważniejsze, więc wspólne granie musiało zejść na dalszy plan.
Przez to wszystko trochę odechciało mi się grać
Kupiłem Battlefield 6 jakiś czas temu, żeby pograć z kuzynem. Niestety los miał inne plany ( ͡° ʖ̯ ͡°).
Kuzyn wpadł w nieszczęśliwy wypadek, oszczędzę wam może szczegółów, ale w skrócie: wylądował w szpitalu na kilka tygodni, operacja, rehabilitacja, dramat… jego zdrowie jest teraz najważniejsze, więc wspólne granie musiało zejść na dalszy plan.
Przez to wszystko trochę odechciało mi się grać
źródło: bf6
Pobierz
breakdown1 +637
Od jakiegoś czasu, jak została mi jakaś wolna kasiora to dokupowałem sobie Dino. Małymi pakietami, po 20-40 akcji, ale za to konsekwentnie i regularnie
Jak sami widzicie kropla drąży skałę i nawet małe wpłaty, ale za to regularne będą w stanie z czasem wygenerować sensowną stratę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Także nie poddawajcie się, każda wpłata ma znaczenie!
#gielda #dino
Jak sami widzicie kropla drąży skałę i nawet małe wpłaty, ale za to regularne będą w stanie z czasem wygenerować sensowną stratę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Także nie poddawajcie się, każda wpłata ma znaczenie!
#gielda #dino
źródło: image_picker_4DD4F404-4DE5-49DA-BA4E-21D3B4D078B8-15914-000048CC039A694E
Pobierz

#jablonowski #kamraci #rozal #heheszki
źródło: temp_file1337297236464925402
Pobierz@odgrzybiacz: o nie, co on teraz zrobi?! chłop się nie pozbiera psychicznie ヽ( ͠°෴ °)ノ
źródło: image_2025-11-29_204055491
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora