Aktywne Wpisy

MonazoPL +87
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +151
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

#pcmasterrace
Z tego co się ostatnio orientowałem to większymi problemami są chociazby banding i black crush.
Jak ty przetestujesz i zobaczysz je raz, to potem przy określonych scenach będziesz widział, jeśli się będziesz skupiał żeby zobaczyć.
Czyli przepalają się, ale nie w takim stopniu, żeby to szybko zaczęło komukolwiek mocno przeszkadzać w okresie normalnego użycia, poza pedantami.
@ActiZ: są podatne, ale oczywiście jest postęp. Jak wyłączysz wygaszacz ekranu i będziesz zostawiać stały obraz na wiele, wiele godzin to na pewno się wypali. I to nie tylko OLED (załączam zdjęcie IPSa)
Ja bym się nie przejmował. Mam od 7 lat TV OLED, raz mi wymienili panel na gwarancji i od tego czasu spokój, ale trzeba mieć świadomość, że są podatne.
Tak że ja bym
źródło: obraz
Pobierz