Wpis z mikrobloga

#theofficepl widzę że jednym się nowy sezon podoba innym nie. Ja należę do tych pierwszych. Ciągle jest ten cringowy klimacik i o to w tym chodzi. Niektóre postacie można by lepiej poprowadzić (np Patrycja), ale całościowo,, biorąc po uwagę że to już piąty sezon, a więc można by zacząć odczuwać zmęczenie materiału, to w ogóle tak nie mam. Wręcz przeciwnie. Dajcie mi tego więcej.
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hosearkadiomorales: mnie trochę męczy że muszą wiele rzeczy kalkować z innych wersji- najlepiej wyszło to co robili od zera czyli postaci Darka, Levana, Seby co mieszka z matką, Łukiego typowego dresika. Słabsze postaci są te które są wzorowane na tych z wersji USA czy UK - Aga która przecież jest polską wersją Kelly, czy Bożena która jest taką trochę Meredith a trochę Phyllis. Całkiem spoko klimat tego mniejszego miasta, jakieś
  • Odpowiedz
@michalxd21: no ja najbardziej lubię Darka (Woronowicz kocur) i sebe. Cóż muszą coś skopiować i tak wyszli obronna ręką bo jak pojawiło się info ze robią polska wersję the Office to chyba nikt nie wierzył że to się uda. A moim zdaniem jak najbardziej się udało.
  • Odpowiedz
@hosearkadiomorales nawet ucieszyłem się że Tadek znowu pojawił się w biurze, trochę szkoda że w jednym odcinku ucięli już jego wątek gdy wszyscy w Biurze uświadamiają mu jakim jest ch**kiem i po jednej scenie Darek przegania go z biura z szablą. Gość powinien mieć większy wątek. Paweł pewnie w ostatnim odcinku trafi na stałe do Choroszczy i tak zakończą jego wątek. Darek tak, to najmocniejszy punkt całego serialu, całe 5 sezonów
  • Odpowiedz