Wpis z mikrobloga

Notatnik w win10 był prosty jak budowa cepa i o to chodziło. Też huop był pewny, że jak zrobi notatkę to zawsze jak zapisze, to pozostanie. A teraz to gunwo w win11? Otworzysz kilka notatek to robi się jakiś dziwny misz masz, ostatnio mi wyskoczyła notatka którą usunąłem kilka dni temu, jeszcze jakieś niepotrzebne AI tam wpieprzyli... niby wszystko idzie ustawić, ale i tak już to nie działa jak powinno, moim zdaniem przekombinowali ten system 11
mało tego, gościu na yt pokazywał, że jak zrobisz kilka notatek i którąś źle zapiszesz, to możesz ją stracić lub zostanie nadpisana na poprzednią.
Czysty cyrk, żeby tak zyebać prosty notatnik...
jedyny plus to taki, że jest dark mode.

Macie jakieś alternatywy dla zwykłego notatnika do prostych notatek?

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@JoeGlodomor: no właśnie mam już zainstalowany od tygodnia, nie wiem czy nie jest zbyt rozbudowany do prostych notatek, ale może faktycznie się będę musiał do niego przyzwyczaić, bo dużo ludzi go właśnie poleca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
no właśnie mam już zainstalowany od tygodnia, nie wiem czy nie jest zbyt rozbudowany do prostych notatek, ale może faktycznie się będę musiał do niego przyzwyczaić, bo dużo ludzi go właśnie poleca ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie jest zbyt rozbudowany. Początkowo onieśmiela bo ma po prostu pierdyliard funkcjonalności, ale żadna nie wpycha się na siłę. 90% z tego nigdy się u Ciebie nie aktywuje, ale za to jak
  • Odpowiedz