Wpis z mikrobloga

Pamiętajcie! PiS=PO jedno zło! Teatr dla gojów a tak naprawdę wódkę piją razem!

I dlatego:

- PiS przez 8 lat rządów nie udowodnił żadnej afery PO a politycy PO, w tym Tusk, grzecznie jeździli na komisję śledcze i nie odwalali cyrków.

- Politycy PiS uciekają przed komisjami na Węgry, udają śmiertelnie chorych a innych musiał ułaskawiać prezydent oraz usilnie blokują wszystkie działania rządu które mogą im zagrozić.

Ale pamiętajcie, PiS=PO jedno zło!

#polityka #bekazprawakow #bekazsymetrystow
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@zpue:

Napisałem tylko, że KO nie robi takich akcji, jak wyznawcy kaczora, a ty się p-------------ś do mnie, jakbym bronił tego pisowskiego gówna.

To albo nie potrafisz wyrażać swoich myśli bo serio nie wiem co Twoj komentarz mial znaczyć nawet z tym wyjaśnieniem albo masz mega pecha bo zarówno Murem za Nowakiem jak i Solidarni z Giertychiem faktycznie istniało.
  • Odpowiedz
  • 0
@TheDziobaker Wyrażanie solidarności przez kogoś, a bieganie z transparentami po ulicy, modlitwy pod aresztami i zalewanie internetu obrazkami murem, czy solidarni z, chcesz nazwać tym samym?
Ogarnij się, bo zaczynasz bredzić.
  • Odpowiedz
  • 0
@zpue: Walnąłeś gafę, grzecznie Ci odpisałem w poprzednim komentarzu a teraz ty się p------------z. Co mnie obchodzi skala. O akcji "murem za Nowakiem" było głośno akurat i to, że o tym nie słyszałeś to nie jest moja wina. Sorry, ale nie mam możliwości czytania w Twojej głowie i zgadnięcia, że o tym nie wiedziałeś.
  • Odpowiedz
  • 0
Pokaż mi jeden transparent lub relacje z marszu Murem za Nowakiem, a przyzna ci rację.

@zpue: Musiałbyś najpierw podkreślić, że chodzi Ci o marsze z transparentami a nie teraz dopisujesz sobie wstecznie argumenty.
  • Odpowiedz
PiS przez 8 lat rządów nie udowodnił żadnej afery PO a politycy PO, w tym Tusk, grzecznie jeździli na komisję śledcze i nie odwalali cyrków.

@TheDziobaker: to jeden z najlepszych triggerów jakie można podsunąć pisowcom. 8 lat dzierżyć praktycznie całą władzę w kraju i nie postawić nawet jednego zarzutu największemu polakożercy w historii czyli Her Tuskowi

Więc wyjścia są dwa: albo Tusk to był jednak nieskazitelny mąż stanu, albo pisowcy
  • Odpowiedz